A státusztörvény ellen tiltakoztak.

Erővágóval ment Momentum a Karmelitához, a rendőrség csak nézte, ahogy összepakolják a kordonokat – Videó

Kép: Momentum Mozgalom / Facebook

Hetedik alkalommal bontották a miniszterelnök irodája előtti kordonokat a momentumos képviselők kedden a budai Várban – számol be a hvg.hu. Az akcióval töbek között az ellen a státusztörvény ellen tiltakoztak, amelyet nemsokára meg is szavazhat az Országgyűlés:

A pedagógusok új életpályájáról szóló törvényjavaslatot – amit Pintér Sándor belügyminiszter jegyez – Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be a parlamentnek múlt kedden. A pedagógus szakszervezetek, a diákok és támogatóik folyamatosan tiltakoznak, demonstrálnak a státusztörvény ellen. A Tanítanék Mozgalom és az Egységes Diákfront egész hétre területfoglalási engedélyt kért az Országház elé.

A kordonok lebontása után rendőrök igazoltatták a képviselőket, illetve az újságírókat és fotósokat – írja a hvg.hu. A lap szerint jelezték, hogy semmivel nem vádolják őket, csak felírják az adataikat. Arra hivatkoznak, hogy „a közrend, közbiztonság védelme érdekében” van erre szükség.

A hvg.hu közvetítette is a kordonbontást:

A Momentum Mozgalom így kommentálta az akciót a Facebook-oldalán:

A kordonbontás rendszerbontás!

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@lvegh78: Nem tudom te melyik agyhalott vagy másik névvel, de megnéztem a hozzászólásaidat, és megállapítottam, hogy pont olyan ostoba agyhalott vagy, mint a haverjaid.
Ez a cikk különösen lázba hozott téged.
Aki 2006-nál tart, meg a kétharmadnál, az eleve egy buta troll.
Aljas hazaáruló, vagy végtelenül ostoba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lvegh78
@Aki Én: látom a sértegetésnél messzebb továbbra sem jutsz. Hajrá akkor nyomjátok tovább a kívánt remek "érték"rendszereteket. A kutya ugat, a karaván halad..
lvegh78
@Aki Én: egyébként természetesen megértem a frusztráltságod. Szrtájkoltok egyfolytában, mégis erodálódik az ellenzéki tábor. Magam sem örülnék a helyedben. De mondom, élvezd inkább a jó időt és a csillámpóni negyedévet, attól megnyugszol, és nem betegít meg a stresszelésed..
Aki Én
@lvegh78: Annyi ostobaságot tudsz összehordani. Egyébként én nem sztrájkolok, nem frusztrál a dolog.
Annak meg semmi köze az ellenzékhez, hogy a magyarok túlnyomó része rühelli a korrupt, hazaáruló gazdádat. Ezt a tényt nem változtatja meg, hogy sajnos nincs alternatíva.
Ezt sem érted, mert buta vagy.
Aki Én
@lvegh78: ...egyébként személyeskedés nélkül, hogy tudnám megmondani, hogy hülye vagy?
lvegh78
Folyamatosan csak személyeskedsz, sértegetsz "Aki Én"! Remek példát mutatsz, de ez nem működik a gyakorlatban. Ezzel csakis magadat nullázod le.
kereső
@lvegh78: 07:02 Dokumentál az utókornak..., az hogy nyilvánosságra hozza a lombkoronasétányos csalásokat, lopásokat, szerinted az "felforgatás". Valahol a béka scheggénél mélyebben van az erkölcsi érzéked, és értéked.. Remélhetőleg vallásos, és mélyen keresztény vagy, hogy elfajzott gondolkodásod, amely mérgező- megbocsájtást nyer a kirótt penitenciával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.