A státusztörvény ellen tiltakoztak.

Erővágóval ment Momentum a Karmelitához, a rendőrség csak nézte, ahogy összepakolják a kordonokat – Videó

Kép: Momentum Mozgalom / Facebook

Hetedik alkalommal bontották a miniszterelnök irodája előtti kordonokat a momentumos képviselők kedden a budai Várban – számol be a hvg.hu. Az akcióval töbek között az ellen a státusztörvény ellen tiltakoztak, amelyet nemsokára meg is szavazhat az Országgyűlés:

A pedagógusok új életpályájáról szóló törvényjavaslatot – amit Pintér Sándor belügyminiszter jegyez – Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be a parlamentnek múlt kedden. A pedagógus szakszervezetek, a diákok és támogatóik folyamatosan tiltakoznak, demonstrálnak a státusztörvény ellen. A Tanítanék Mozgalom és az Egységes Diákfront egész hétre területfoglalási engedélyt kért az Országház elé.

A kordonok lebontása után rendőrök igazoltatták a képviselőket, illetve az újságírókat és fotósokat – írja a hvg.hu. A lap szerint jelezték, hogy semmivel nem vádolják őket, csak felírják az adataikat. Arra hivatkoznak, hogy „a közrend, közbiztonság védelme érdekében” van erre szükség.

A hvg.hu közvetítette is a kordonbontást:

A Momentum Mozgalom így kommentálta az akciót a Facebook-oldalán:

A kordonbontás rendszerbontás!

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@lvegh78: Nem tudom te melyik agyhalott vagy másik névvel, de megnéztem a hozzászólásaidat, és megállapítottam, hogy pont olyan ostoba agyhalott vagy, mint a haverjaid.
Ez a cikk különösen lázba hozott téged.
Aki 2006-nál tart, meg a kétharmadnál, az eleve egy buta troll.
Aljas hazaáruló, vagy végtelenül ostoba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Momentum
Bontjuk a karámot a birkák körül!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lvegh78
És nem verték szét őket viperával, nem lőtték ki a szemüket gumilövedékkel? Ejnye...
lvegh78
@Eladott Ország: adjátok vissza a szivárványt a gyerekeknek! Majd akkor mellettetek is lesz pár ember, kicsit több mint most. Addig lehet vergődni, de ez már kontraproduktív. A momentumos gyerek már megmondta hogy valamit markánsan máshogy kell csinálni. Súgtam az elején hogy mit kellene máshogy csinálni.. de a hazug patkányokat láttuk már működni, megválasztásuk után máshogy cselekedni, úgyhogy amíg Orbánék a kisebbik rossz, addig ők maradnak!
lvegh78
@jáger laszló: kedves László! Ez a "birkázás" kimondottan jól működött az elmúlt 3 választáson. Kérem ne hagyja abba! :)
namihami
""... „a közrend, közbiztonság védelme érdekében” van erre szükség.""
Jól jön az majd még, ha Orbán-Pintér-Polt NERtárs megszorulna!
balos
@Pegero: ha 1 csicska mondja akkor az úgy is van!Nyald tovább tővig!
lvegh78
Ameddig noárkával együtt tüntetnek a pedagógusok, addig mindegyiküket szidalmazni és ledudálni fogják a munkájukban/életükben hátráltatott emberek, akik dolgoznának, gyermeket nevelnének... nem csak tanítanának szabadon mindenféle dolgokat.
Péter2
@lvegh78: Járnak is ne minden nap a csürhék , orbán , meg az egész fidesze rezsim tagjai a söpredék !
lvegh78
@Péter2: nem teljesen érthető amit ír, de ez beillik a képbe.. Szrtájk és társai, Pankoltai Lili szint.. a.k.a "Óbánfóbia" :)
Péter2
@lvegh78: Talán mert nem gyújtogattak , nem dobálták a rendőröket gyújtófolyadékkal , térkővel és nem fosztogattak , nem barikádozták el magukat , nem szarták és hugyozták szét a Kossuth teret , hát ezért nem ! Hamar felejtetek , kiselefánt szindróma ?
rokker33
Gumilövedéket paprikasprayt a csótány csürhe közé!! Milyen jogon nyúlnak az állam tulajdonához? Ezzel a szánalmas produkcióval még a cirkuszban is nagyon harmat gyengék! :D
vacsi
No, és vajon milyen büntetést kapnak?!
Eladott Ország
@Pegero: @KisTehen: A Momentumnak legközelebb akkumulátoros kombinált feszítő – vágó eszközzel kell menni és szecskává lehet vágni vele a kordont. Csak a román geci cigányodnak lehetett anno kordont bontani?! Nem elég hogy nem nyiltkozik a dagadt ,még kordonnal is körbezárja magát a rohadék bűnöző, hazaáruló! A kormány szerint a kordonbontás csak reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója. Emlékezett kiesés! Cavintont!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/339131057_219613587324720_2002975410854657529_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OqPCbFiBvr4AX9Gx_7v&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC_aMO7DWOTMVtGbBNmF76n4NtCQwhh7mXjyRLxauzVlw&oe=648D6128
lvegh78
@Eladott Ország: 1. Tegyél már különbséget egy közterület (Kossuth-tér) és egy építési terület között kérlek! 2. Úgy érzed hogy a harmadik 2/3-ad utáni Gyurcsány miatti további ellenzéki lemorzsolódás ellenére a többség hangja ez a vergődés? Hát nem az! Mondja el az ellenzék, hogy mit és hogyan kellene csinálni! Az nem elég hogy "fújjjÓbán...".
Eladott Ország
@KisTehen: A román cigányodnak kampó van! Kiirta magát mindenhonnan a dagadt kolostorgeci, a végnapjait éli!
lvegh78
@Eladott Ország: átjárja ez az igen magas színvonal az ellenzéket. Jó látni, hogy ilyenek vannak ellenzékben. :)
Eladott Ország
@lvegh78: Szégyellem, hogy ez a bohóc, naponta lejáratja hazámat! Nem bohóc, egy aljas cselszövő!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/136091510_2802716936663155_1850006685026220769_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=7PEdgavwH5MAX__1nsr&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC9njzUtcNubQ7SBfMZTupGixhi_chbTems8fpS7whrTA&oe=64AFE319
És mire is vagytok büszkék? Arra, hogy szétb@sztátok a jogállamot és 12 év alatt koldusházat csináltatok az országból?! Szégyen lett magyarnak lenni a világban és még te jártatod a pofádat, idióta szarjankó! Börtönben rohadtok meg!
lvegh78
@Eladott Ország: mondtam én hogy van remény! Szurkolok neked!
lvegh78
@Eladott Ország: az Ön betegsége pontos megnevezése: "Óbánfóbia"
jancsipapa
@Maccska: Szerintem unják ,de olyan " egyszerű eszű " balfaszok ,hogy képtelenek mást kitalálni...
lvegh78
@Eladott Ország: Óbánfóbia... nem árt tudnod, hogy a Fidesznél lenne alkalmas vezető utánpótlás is, de erre nincs szükség. Ki is lenne alkalmas az ellenzéknél Magyarország érdekeit képviselni? Jöhet a sablon válasz, hogy "Óbánnál bárki jobb"... erre csak egy Hadházy idézettel tudnék reagálni "A LÓNAK A ..."

TESSÉK ELŐSZÖR HASZNÁLHATÓ, KORMÁNYZÓKÉPES ELLENZÉKET FELMUTATNI, AZTÁN BESZÉLGETHETÜNK FÓBIÁS BARÁTOM!! :)
kereső
@KisTehen: Ellenzéki képviselőre még!!! nem vonatkozik a tiltás.
Eladott Ország
@lvegh78: ma, 19:20 ♦ Az a kormányzőképes erő, aki koldussá tudta tenni az országot egy évtized alatt, az EU-ban és sikerült a románok ánusza alá nyomi az országot, te elmebeteg fidesz barom! Romániában is úgy volt, hogy a Kárpátok géniuszát nem lehet legyőzni, de a nép máskép döntött, hogy b@szódj meg a szélhámos bűnöző és politikai román cigányoddal együtt! Európában nincs egy szövetséges ország sem, aki ezzel az idióta, despota kolostorgenyóval szóbállna kivéve a szerbeket, és a ruszkikat! Erre büszke lehetsz és még arra ,hogy szégyen lett magyarnak lenni a világban, redvás qruva anyátokba, mocskos rohadékok!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 19:37 ☻ A rendeleti kormányzás előnyeire már Rákosi elvtárs is rájött, de még ő sem merte bevezetni, csak a pszichopta bűnöző csúti geci! Mentek ti a 3,14csába nemsokára!
jáger laszló
Szerinted a karámra szükség van valamilyen mondvacsinált okból hogy legyen konfflklus helyzet!!!??
A rendőrség nagy örömére!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
lvegh78
@Maccska: képletesen mondtam. Mindig ezt hallom az ellenzéki barátaimtól, aztán persze nem tudnak mondani senkit. Jelenleg nincs is. És ez baj, mert kellene azért kontroll. Vannak dolgok amiket lehetne, és kellene jobban csinálni. De az ellenzékünknek látjuk a prioritásait, főleg a csillámpóni negyedévben...
lvegh78
@kereső: és mit csinál az érintett ellenzéki képviselő a felforgatáson kívül? Segítek! "A LÓNAK A FASZÁT" se csinál...
lvegh78
@Másoló: Pankotai Lilihez van szerencsénk? Vagy tifelétek mindenki ezen a színvonalon van? ;)
Aki Én
Itt minden agyhalott 2006-al hasonlítja össze?
Jesszusom...
jáger laszló
2023 jún.14 van hölgyeim és uraim!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Szánalmas ez a Momentum nevezetű szaregylet!Szét kellene baszni a pofájukat!
Majmok,Szarházy Ákóval az élen!
lvegh78
@Aki Én: az olyan mint a "birka"? Köszönjük Emese, csak így tovább, az agyhalottazás kiválóan működött az elmúlt 3 választásnál (IS). :D
Aki Én
@lvegh78: Nem tudom te melyik agyhalott vagy másik névvel, de megnéztem a hozzászólásaidat, és megállapítottam, hogy pont olyan ostoba agyhalott vagy, mint a haverjaid.
Ez a cikk különösen lázba hozott téged.
Aki 2006-nál tart, meg a kétharmadnál, az eleve egy buta troll.
Aljas hazaáruló, vagy végtelenül ostoba.
lvegh78
@Aki Én: @Eladott Ország: SZEMÉLYESKEDÉS NÉLKÜL NEM MEGY? Úgy gondoljátok, hogy ez a jó út!? Még1x! A birkázás, agyhalottozás az előző 3 választásnál is kiválóan működött. Köszönjük, de azért vegyetek vissza kicsit, mert erős kisebbségben vagytok.
csak úgy....
nem is értem,hogy miért boncsák el mindíg,hiszen annyira jól mutat a karmeliták körül az a majomkifutó... :) - még kint a bárány bent a farkast is lehetne ott játszani...
Aki Én
@lvegh78: Személyeskedésről beszélsz???
Esetleg a sajátjaidnál próbálkozz. Látod??? Nem??
Kisebbség??? Ez vicces. Az ismert csalásokkal, megtévesztésekkel együtt is csak a magyarok egynegyíede orbánosta. A többi NEM!!!
Ehhez azért nem kell atomfizika...
Legalább magatoknak ne hazudjatok. Azt is észrevehetnéd már, hogy a nem orbánistákat nem tudjátok megetetni ilyen totális butasággal.
lvegh78
@Aki Én: élvezd inkább a csillámpóni negyedévet! Az osztrák közszolgálati tévé élő adásban közvetíti a pride-felvonulást.. Na ebből nem kér Magyarország lakosságának jelentős hányada. Majd ha ebben változás lesz, majd ha visszaadjátok a gyerekeknek a szivárványt, akkor lesz esélye az ellenzéknek. De ameddig az ellenzék ebbe az irányba tart, mint amit pl. Ausztriában látunk vagy Kanadában (iskolai Pride-nap..:), addig biztosan nem rúg labdába az ellenzék, akárhogy is Óbánozik..
Aki Én
@lvegh78: Ez a téma a kedvencetek. El a kezekkel a gyerekeinktől, elég a buzipropagandátokból!!!
Aki Én
@lvegh78: ...azt már meg sem kérdezem, ez, hogy jön ide, te agyhalott...
AMORÁLISOK
azt gondoltam már a momentum is bontáson vesz részt, vagy csak a momentumos tud bontani biza nyelvi érdekesség.Ráadásul erővágóval? minek ? már van akkus gyorsvágó FLEX (RAZUMIS? ) vehetnél pár leckét
lvegh78
@Aki Én: látom a sértegetésnél messzebb továbbra sem jutsz. Hajrá akkor nyomjátok tovább a kívánt remek "érték"rendszereteket. A kutya ugat, a karaván halad..
lvegh78
@Aki Én: egyébként természetesen megértem a frusztráltságod. Szrtájkoltok egyfolytában, mégis erodálódik az ellenzéki tábor. Magam sem örülnék a helyedben. De mondom, élvezd inkább a jó időt és a csillámpóni negyedévet, attól megnyugszol, és nem betegít meg a stresszelésed..
Aki Én
@lvegh78: Annyi ostobaságot tudsz összehordani. Egyébként én nem sztrájkolok, nem frusztrál a dolog.
Annak meg semmi köze az ellenzékhez, hogy a magyarok túlnyomó része rühelli a korrupt, hazaáruló gazdádat. Ezt a tényt nem változtatja meg, hogy sajnos nincs alternatíva.
Ezt sem érted, mert buta vagy.
Aki Én
@lvegh78: ...egyébként személyeskedés nélkül, hogy tudnám megmondani, hogy hülye vagy?
lvegh78
Folyamatosan csak személyeskedsz, sértegetsz "Aki Én"! Remek példát mutatsz, de ez nem működik a gyakorlatban. Ezzel csakis magadat nullázod le.
kereső
@lvegh78: 07:02 Dokumentál az utókornak..., az hogy nyilvánosságra hozza a lombkoronasétányos csalásokat, lopásokat, szerinted az "felforgatás". Valahol a béka scheggénél mélyebben van az erkölcsi érzéked, és értéked.. Remélhetőleg vallásos, és mélyen keresztény vagy, hogy elfajzott gondolkodásod, amely mérgező- megbocsájtást nyer a kirótt penitenciával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.