Meglepő üzenetet kaptak a KRÉTA-rendszer felhasználói a ballagást megelőző néhány napban. Az Államadósság Kezelő Központ a magyar állampapírba való befektetésre ösztönzi a felhasználókat, apropónak pedig a közelgő ballagásokat nevezték meg. A befektetési formát ismertető üzenet a következő: Minden ballagást/tanévzárót nagy készülődés előz meg, hiszen szeretnénk maradandót ajándékozni a gyermekeinknek. Erre kiváló megoldás lehet a MAGYAR ÁLLAMPAPÍR, amely egy jól kamatozó, kamatadómentes, már kis összegtől – akár 1 forinttól – megvásárolható megtakarítási forma.”

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nagy sz@rban vagyunk ha már az apróért is lehajol a kúúúrmány. Mert ugyi ez azt jelenti, hogy 35-40%-os kamatra adunk kölcsönt az államnak. Az ingyen eu-s pénz akkor sem kell nekik. Ráadásul ezt is f@szságokra költik.
Ez akkora hazaárulás, hogy ezer év fegyház sem fejezné ki eléggé, hogy mennyire aljasok.
vacsi
Ki az a marha, aki ballagásra pénzt ad a gyereknek?!
Macskaszem
@vacsi: Vegyen ajándékot, aztán a gyerek meg a száját húzgálja, hogy nem ezt akarta? A pénzt viszont arra költi amire ő akarja. Mért lenne marha, aki nem akarja elcseszni ezt a szép napot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.