Az írónő pár napja tudta meg, hogy új tulajdonos lesz. Amikor azonban erről a kiadó munkatársainál érdeklődött, ők sértésnek vették a kérdést, és azt mondták, hogy ez baromság. De hiába is minden, mert a kisgömböcnek minden kell.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
A Libri mostantól a lakosság takarékbetétkönyveit fogja megjelentetni...orbán igényei szerint. Végülis írókra nem lesz szükség,az átlag fideszesnek az írás- olvasás is ördögtől való, nem csoda,hogy utálják az oktatást és a tanárokat
looper
Felfogod egyáltalán te vadparaszt, hogy mit jelent a liberalizmus, amiért emberek harcoltak és hatak meg a barikádokon?Szabadság. Testvériség. Egyenlőség.

A liberalizmus mindenkinek szabadságot jelent, míg az illiberális csak a rasszista, antiszemita fasiszta náciknak (hogy egy jelentős részük volt kommunista, vagy vérbíró kommunista fia, lánya az már nem számít nektek buta hungarista nyilas fasiszta nácik, mi, akikben ott az egypártrendszer iránti ösztön?

Matyarország a hárommillió sutyerák országa - már 1000 éve! (Igaz, az 1000 év már évek óta tart, de a sutyerákoknál plusz 23 év nem számít - az ezer év az ezer év - még ezer évig!)
És most énekeljünk el valami mozgalmi indulót, amit csak a fideszesek tudnak kívülről.
balos
@looper: Lopni tudni kell erre a geci életét tette fel!Az első strófa!Add tovább!
looper
@balos: Amíg "csak" pénzt lop a paraszt, az hagyján, de amikor a szellemiséget is megpróbálja elrabolni...

Ott kő kövön nem marad!
balos
@looper: Ezt tanulta az apjától aki "tanította" a "jóra",hogy kell lopni, hogy szeressék a családjai!A Sorostól meg azt,hogy ha megsegítenek azt úgy viszonozza,hogy mindenkitől elvárja és a többieket az árok szélére "segítse"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.