Nyakunkon a digitális forradalom, a mesterséges intelligencia. De ez mind eltörpül a Rétvári Bence által bejelentett újítással szemben, ami nem más, mint az úgynevezett SORSZÁM.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Megint sikerült egy balf@sznak feltalálni a meleg vizet.
Nessy
A sorszámrendelő szám kiírása sok évtizede műkxik az egészségügyben is a bankok után. A kormányhivatalok,ban detto. A sorszám kiadó automata csak olyan rendelések esetében használható, ahova nem kötelező időpont kérése, ami intézményenként változik.Bankok. posta, intézmények már nagyon sok éve használják! Szomorú, hogy ez eddig nem jutott el a tudatukig. Akkor nem lenne nevetség tárgya ez a nagy bejelentés! Sőt, ha nem tudná álomtitkár uram, nem csak kiirja a számokat, hanem szóban is közli a tábla, és az adott rendelő felett is megjeleni a sorszám!
Qqberci
@sgl: Látszik, hogy Benőke nem alacsonyodik le egy SZTK meglátogatásáig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.