Vádat emelt az ügyészség az ellen a kommentelő ellen, aki Deák Dánielt csőbombával „fenyegette” meg. Ha esetleg valaki nem emlékezne: azt írta, hogy Orbán Viktor fenekében kell megtalálnia egy geoládát, hogy hatástalanítani tudja.

Az ügyészség bevédte a NER egyik kedvencét, Deák DánieltDeák Dániel/Facebook

Vádat emelt a Budapesti V. és XIII. kerületi Ügyészség a kommentelő ellen, aki azt írta a fideszes influenszer, Deák Dániel posztja alá, hogy csőbomba fog robbani a házában, hacsak nem húz ki egy geoládát Orbán Viktor alfeléből – írja az rtl.hu.

A vádlottnak eljuttatott, május 30-i keltezésű levél arról ír, hogy közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt történt meg a vádemelés. 

Mint ismert, korábban kiszállt a rendőrség a Megafon központos Deák Dániel lakásához, mert elmondása szerint életveszélyes fenyegetést kapott. A fideszes influenszer, illetve politológus a Facebookon a posztjában közzétette a fenyegető kommentet is, ami Deák szerint egy antifás személyhez köthető és halálos fenyegetést tartalmaz.

Az ominózus kommentben az olvasható, hogy „csőbombát rejtettem el a házad egy pontjába, ahhoz, hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad, még mélyebbre kell nyúlnod Orbán seggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”.

Deák lakásához kiszálltak a tűzszerészek, de nem találtak semmit.

Forrás: rtl.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
A kemény legény,beszari dániel összfosta magát egy kommenttől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem azé a 20 fillérért, de ezt miért kell ennyire "komolyan " venni- a kommentelő csak viccelt, hiszen Ő sem akarta, hogy a x@r szana-szét fröccsenjen. Több mint elég abból igy is, egy tömegben.
Edebácsi
Óriási potyagól, a kapus "bevédte" a labdát.
Deák hogy került a hálóba?!
(Védte, esetleg, - ha sikerrel, - megvédte, de miért be? Mert Győzike azt mondta?!)
Aki Én
@Horizont: nézz rá...
Azbeszt lepedőn alszik.
Nem mintha ez baj lenne, de ezek buziznak.
Yoda69
A tuzszereszeknek orban seggeben kellett volna kotoraszni a geoladaert. Nem olvastak el figyelmesen a felszolitast.
Nevetseges hogy ilyen miatt vadat emelnek valaki ellen.
Aki Én
@Horizont: egyik kedvencem:

,,Milyen ember? Milyen ember az, aki nyíltan hozzájárul egy egyoárt rendszer kialakulásához csak azért, hogy ő pénzt kapjon érte? Milyen ember valaki aki direkt hazugságokkal és ferdített igazságokkal tömi tele a facebookot közpénzből fizetett hirdetésekkel, hogy minél több embert neveljen ostobának?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.