A támadásról videót is megosztottak, de a legdurvább részleteket csak leírták az ügyészek.

Videó – Nem adott neki pénzt, ezért eltörte az orrát – Videón a kelenföldi támadás

Kép: Ügyészség.hu

Bíróság elé állítottak egy férfit, aki az ügyészek szerint egy hónapja rátámadt valakire a Kelenföldi pályaudvar metró aluljárójában azért, mert az nem adott neki pénzt – közölte a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség. A történtekről videót is megosztottak, de a legdurvább részleteket csak leírták.

A videó az ügyészség honlapján, ide kattintva látható.

Azt írják, a férfi ittasan többször is pénzt kért az áldozatától, aki rendőrhívással fenyegetve kérte, hogy hagyja őt békén. A vádlott erre az aluljáró üvegfalához szorította a sértettet és fenyegetően fölé magasodott. Az védekezésként lefejelő mozdulatot tett a vádlott felé, ami azonban őt nem érte el – folytatja a közlemény. Az ittas férfi ezután legalább háromszor, ököllel fejen ütötte áldozatát, majd dulakodott vele. A sértettnek leesett és összetört a telefonja – ezt a a vádlott visszaadta neki, aztán még hátba ütötte őt, illetve több rugó mozdulatot tett felé.

A sértettnek eltört az orrcsontja.

Gyorsított eljárásban, nem jogerősen másfél év börtönt kapott a férfi, súlyos testi sértésért. Elrendelték emellett a rá korábban kiszabott két felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Senkit sem kell lefejeléssel ijesztgetni ! Ha muszáj, le kell fejelni ...
Yoda69
Hogy lehet valakit lefejelessel ijesztgetni? Az olyan minha csak bologatna :) Attol nem hiszem hogy osszeszarja magat a tamado.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.