Megerősített konzuli szolgálat segíti a Montenegró-Magyarország Eb-selejtezőre utazó magyar szurkolókat – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookon.

Szijjártó Péter nem mindennapi videóval jelentkezett be – jókedvűen, mosolyogva tájékoztatta a magyar szurkolókat
Fotó: Facebook / Szijjártó Péter

Szijjártó Péter a közöségi oldalán megosztott videóban azt mondta:

a montenegrói szövetség 500 jegyet biztosított a magyar szurkolóknak a szombat délutáni meccsre, az összes elkelt.

A szurkolók egy jelentős része autóval megy Montenegróba, ezért az útba eső határátkelőkön megerősített konzuli szolgálatot rendelt el a tárcavezető.

Szijjártó Péter szerint ez azt jelenti, hogy a konzulok biztosítják a segítséget a gyorsabb és gördülékenyebb határátlépéshez.

Ismertette: a Magyarországról Szerbiába vezető röszke-horgosi, valamint a Szerbiából Montenegróba vezető ostuni határátkelőhelyen találkozhatnak megerősített konzuli szolgálattal az utazók.

Hozzátette:

akik valamilyen okból Bosznia-Hercegovinát is útba ejtik, azok a Bosznia-Hercegovina és Montenegró között lévő deleusai határátkelőnél is számíthatnak a gördülékenyebb átlépésre. Akik pedig Horvátország felé veszik az irányt, a horvát-montenegrói határon, a karasovici átkelőhelyen juthatnak át gyorsabban.

A külgazdasági és külügyminiszter jelezte azt is, hogy a stadionnál is lesz segítség:

hárman a montenegrói magyar követségről, ketten pedig a minisztériumból lesznek jelen.

A tárcavezető felhívta a figyelmet, hogy +36 30 387 0636-os ügyeleti telefonszám is hívható, ha bárkinek segítségre lenne szüksége

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hihetetlen erőfeszítés, mozgósítás 500 magyar szurkoló biztosításához, sőt a "stadionnál is lesz segítség", hátha nem találják meg a bejáratot. Miért nem a Kubatov brigádot küldik el, mint a választási irodánál.
nepszava.hu/picture/111740/normal/446/00446428.jpeg
kereső
Te, magyarok szégyene! Ezzel jkell foglakozni egy külügyminszternek? Mi ujság hadifogoly fronton???- hallgattok, mint az a bizonyos a fűben. Jól bele léptetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.