Az Országgyűlés hétfői ülésnapján igazolta a Bajkai István (Fidesz) halálával megüresedő képviselői helyet betöltő Ferencz Orsolya (Fidesz) mandátumát, aki ezt követően letette a képviselői esküt.

Jakab Péter alaposan kiosztotta a teljes ellenzéket
Fotó: Ferencz Orsolya, a Fidesz képviselője esküt tesz az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. június 12-én. MTI/Illyés Tibor

Az Országgyűlés 164 igen és 1 tartózkodással igazolta a képviselői mandátumot, majd Ferencz Orsolya letette a képviselői esküt.

Ám most Jakab Péter is reagált erre, hiszen ahogy fogalmazott:

ellenzék felállva szalutál Ferencz Orsolyának, a kormány űrkutatásért felelős miniszteri biztosának. A tisztelgés oka, hogy képviselő lett űrkutató asszonyból.

A politikus szerint jó lenne végre felfogni. A Fidesz hazugsággal nyerte meg a választást. Aki a választókat becsapva ülhet a parlamentben, méltatlan a választók képviseletére.

Az ellenzéknek nem tisztelegni kéne a hazudozó előtt, hanem tiltakozni. Méghozzá a parlament feloszlatásának kikövetelésével. Ők nem ezt teszik. A Nép Pártján igen.

- jelentette ki.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

looper
Csak begyülőlködte magát a Parlamentbe.

Ezt az örömtelen savanyú ábrázatot. De van ennél rosszabb is. Amikor mosolyog, az olyan, mintha epét hányna. Hát igen, ezt teszi az állandó rosszindulatúság az emberrel.

"A hűség, a szeretet és a barátság nem nagyon tudja kihozni az emberből az élő kísértetet. (...) Élve csak a rosszindulat tudja kihozni az emberből a kísértetet."
/Murakami Haruki/

"A keserűség olyan, akár a rák: belülről pusztítja el a gazdatestet."
/Maya Angelou/

Egy kicsit más, de Orbánra és a bandájára, és erre a Ferencz nevű szerencsétlenségre is igaz:

"Amit nagyon nem szeretek ebben a világban, azok az emberek, akik energiát fektetnek bele, és hatalmat használnak fel arra, hogy másoknak ártsanak, alávetve ennek a gyengébbeket és a leginkább rászorulókat."
/Bud Spencer/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Űrkutatás
A világban ez már a magánszférában folyik
Nem állami feladat csupán!!
Nem kell ebből külön minisztériumot csinálni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Már majdnem 12 éve megy ez a program, egy ici-pici eltéréssel. "Irány a Zűr" a címe. Ebben viszont nagyon jól teljesít az Orbán kormány. Reménytelen a helyzet ha nem lövik a fideszt a galaxisok közé . Én csak azért támogatnám a magyar űrprogramot, hogy minél hamarabb kilőjék Orbánt, a családját, a strómanjait, az oligarciáit, és az egész ótvar, okádék fideszes, és kdnp-s vezérkart (Kövér, Deutsch, Áder, Szíjjártó, Rogán, Semjén, Rétvári, Dömötör, Hollik, etc...) az űrbe egy nagyon távoli galaxis, nagyon távoli bolygójára, ahonnan már soha nem térhetnének vissza! Orsolya néni is mehet velük nyugodtan, a Bocskai nemzethy’-keresztény ruhájával együtt sokunknak nem hiányozna!
Eladott Ország
"Diktatúrában az ellenzék az utcán vagy a börtönben van.” ( Winston Churchill)
twitter.com/janos_hary/status/1605098229183369216/photo/1
Péter2
Jakabnak igaza van , az ellenzéki politikusok 98% megélhetési politikus , nem szabad őket beválasztani , hagyni kell , hogy egy teljesen új baloldal jöjjön létre , csak fiatalokból , erkölcsileg feddhetetlenek legyenek , és a családjaik is ! Ha ez megvan akkor lehet választást nyerni de nagyot , utána meg egy rendszerváltást , elszámoltatást , és olyan törvényeket hozni pl olyan ember ne tölthessen be tisztséget Magyarországon , aki bármilyen tisztséget betöltött 1991 előtt , gondolok itt KISZ titkárokra , párttitkárokra , és egyéb funkciókat betöltőkre , büntetett előéletűekre , stb . Továbbá hozzáférhetővé kell tenni az ügynök listát , és a ma még élő 3/3 ügynökök " munkásságát " ki kell vizsgálni , és akik alkalmaztak fizikai , kínzást , vagy lelki terrort , azokat el kell ítélni , és börtönbe zárni ! Teljesen le kell számolni a múlttal és fenntartóival a-z-ig és egy új irányvonal mentén elindulni ! Másképp elvész az ország !
Ditrich
Nem állít Péter butaságot de a választások megmutatták világosan. A magyarok nagyrésze vevő a hazúgságokra ezért tuti a köv.kétharmad is! ( Ez alól tisztelet a nagyon kevés kivételnek!)
NKF
Jakabka mi a faszt ugrál még? Bukott köcsög és kész! Mikor valaki volt,már akkor is senki volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.