Hadházy Ákos a közösségi oldalán osztotta meg a Mentőszolgálattól kikért adatokat, melyben döbbenetes felfedezést tett. Az ellenzéki politikus arról értesült több forrásból is, hogy a mentésirányítók szóbeli utasítást kaptak arra vonatkozólag, hogy minél több súlyos (P1-es) esetet minősítsenek P2-re, azaz nem azonnali ellátást igénylőre, csak azért, hogy nem romoljon tovább az életveszélyes esetek kiérkezési statisztikája. ILYEN AZ, AMIKOR SZÓ SZERINT ÉLETVESZÉLYES A PROPAGANDA, UGYANIS EBBE HALT MAJDNEM BELE GÁLVÖLGYI JÁNOS! – írja Hadházy, aki kiemeli, hogy ezen szóbeli utasítások valóságtartalmát úgy tudta ellenőrizni, hogy kikérte a Mentőszolgálattól az idei évi statisztikát. Ebből látni, hogy a botrány kirobbanása után (május 10.) a P1-es kategóriába sorolt betegek száma több, mint egyharmadával nőtt meg, az előző négy hónap átlagához képest.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Micsoda egy szemét gyilkos banda! A covid alatt is játszottak az emberéletekkel, és most is folytatják. Nem gondoltam, hogy a "folytatjuk" a gyilkosságra is vonatkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok