A riasztás az ország egész területére szól és péntek éjfélig lesz érvényben.
Kiadták a riasztást a hőség miatt! Ezt kell tudni
Fotó: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján rendelte el a riasztást ugyanis a tartósan nagy meleg megterheli még az egészséges szervezetet is. Viszont különösen veszélyes a kisgyermekre, az idősekre, valamint a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőkre.

A kánikula és az iskolai szünet beköszöntével egyre többen töltik szabadidejüket vízparton. A nyári napokon 11-15 óra között extrém magas az UV-sugárzás, ezért fontos, hogy ebben az időszakban

mindenki kerülje a napozást.

Forrás: Infostart.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

looper
Elfogyott a kannás Krombacherem. Lementem kannás Radebergerért (fő a változatosság) és gondoltam, ha már lent vagyok (az alján), akkor veszek kannás Jim Beamet. (egy ideig ez volt a játékos nevem némileg lebutítva - JimBim - egy amerikai szerveren; azt a kemény pörgést, ami ott ment... csak címszavakban: örök lőszer, nem kellett tölteni, amikor feltámadtam egyből szitává lőttek és mehettem vissza a levesbe - életem legjobb éve volt!), nos, a Jim Beam, nem egy 50 éves Balvenie, de munkáscsaládban nőtem fel a legkisebb gyerekként, apám nagyon durván hat meg... és az anyám is, a testvéreimet nem ismertem, ezért nem tudom hogyan haltak meg).

Ja, közben feltaláltam egy önszellőztető rendszert. Huzatot csinál. Egy nyitott ablak elég hozzá. A légkondi innentől kezdve felejtős. Mindig tudtam, hogy feltalálok valamit, de nem tudtam, hogy mit.

Nézünk naplementéket zenére kandalló tűz és egy pohár vörösbor mellett? Állítólag az romantikus - én nem tudom, még sosem csináltam ilyet.

www.youtube.com/watch?v=YNlEDsIQxWU
looper
Hát persze, hogy Hans Zimmer. Hát persze, hogy Loop(er).
looper
Zsidó-e vagyok? Nem tudom. De nem is akarom megtudni! Amikor a bizonytalanság jobb, mint a tudás...
Nem akarom tudni!
Szeretnék demens vénember lenni! Elfelejteni a sok jóval együtt a tengernyi bűneimet (valamit valamiért) - talán az mentség lenne Isten ítéletekor, mert semmi más mentségem nincs arra, hogy hülye voltam egész életemben és mindent elba... elszúrtam - mindig mindent!
looper
Te agyon katolikus, aki azt hiszed Jézus az Isten, nem ismered Jézus Istenét!
Na, én őbenne hiszek!
"Jézusnak nagyon sok neve, címe és megnevezése" - volt, van, lesz. Ez ismerős neked valahonnan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.