Karcsúsított Igazságügyi Minisztériumot vesz át augusztustól Tuzson Bence – tudta meg a hvg.hu, még Tuzson ezt megerősítő bejelentése előtt. Ezért a leendő minisztert csak az igazságügyi bizottság hallgatja meg, méghozzá hétfő délután. Az európai ügyeket a kormányfő elveszi a tárcától, és várhatóan a Miniszterelnökség alá szervezi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Másik lény a gazságügyi qurmányában.
És ha már elveszi találnak egy olyat aki tudja mi a jogállam ?
A kérdés költői volt.
A tízparancsolatnak sem ismerik egyetlenegy pontját sem csak hadonásznak a köröszttel.
Bunkóként használva mindkét értelemben.
Jut eszembe nem találnak valakit no nem maguk közt aki véletlenül tudja mit takar a jog meg jogalkotás szó nem az értelmezésükben éjfélkor a Par-lementjükbe beosonó Tömjénzsót-fika formában.
Ez a kérdés is költői.
drrotf
Elment az Ász, aki minden csatát vesztesként hagyta maga mögött, semmit meg nem oldott, nem nyert meg .Tuzsonynak úgy ahogy a jogelméleti és gyakorlati ügyekben nincs elegendő gyakorlata az eus ügyek intézésében még annyi sincs , így érthető ha Ó.Viktor , minden magyarok cárja, akarom mondani diktátora ezért átrendezte egy kicsit a csapatát , amely az új emberekkel semmit nem erősödött,nem okosodott, nem ügyesedett ,inkább ravaszabb lett mint volt, jobban eltudja játszani, a megbántottat, a sértődöttet, a lenézettet, de az lehet hogy most súlyemelésben jobb eredményt érnének el a fiúk- mert már leány nincs a kormányban- de hogy jogi ügyek megnyerésében nemzetközi bíróságok előtt az biztos hogy nem, az ziher biztos!
nemkati
Az európai ügyek mellett az igazságügyet is vegyék el.
Revans
@durbincs:
Magát is naponta szájba vizitelik a szakállas pöcsös nők?:))
Revans
@durbincs:
Maga is csak egy retyó szökevény büdös ürülék?:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.