A szállások ára az egekben, enni még drágább a magyar tenger partján és ott van még a strandbelépők ára is.

Luxus lett a Balaton, még a görögöknél is olcsóbb lehet a nyaralás

Illusztráció: Pixabay.com

Balatonon a legolcsóbb szállásajánlatok 200 ezer forinttól indulnak 7 éjszakára, ennél pedig Bulgáriában, vagy Görögországban is olcsóbb nyaralni annak, aki időben vesz repülőjegyet – írja az ATV.hu.

Az egyik legnagyobb szálláskereső portál ajánlata alapján a görög tengerpartnál 4 fős apartmant 7 éjszakára 200 ezer forinttól, szállodai szobát 218 ezertől bérelhetünk július utolsó hetében. Bulgáriában apartmanok esetén ugyanez 85 ezer forinttól indul, medencés szálloda pedig már 146 ezer forinttól elérhető 7 éjszakára.

A Balatonon a legtöbb kiadást nem is a szállás, hanem az étkezés jelentheti: a 21,5 százalékos infláció mellett jól meg kell gondolniuk a családoknak hol és mit esznek. Az északi parton a strandbelépők is 1200-2000 forint között mozognak.

Forrás: ATV.hu
Fotó: Pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem csoda, hisz orban kezeben van a szallodak es kempingek 3/4-e. orbanek pedig az alsogatya is ellopjak az embertol.
Nessy
@Horizont: Most adják el a MÁV, Honvéd üdülőket,a gyerek üdülőkkel egyetemben. Kell a pénz ! jövőre választások lesznek, kell a kormány kampány propagandára, ami természetesen nem fidesz párt költség! Nem is vizsgálja se ÁSZ, se NAV, se Polt. Álságos egy színtársulat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.