Filemon Mihály, Nyírmártonfalva tehetségesen gyarapodó fideszes polgármestere, aki a község melletti lombkoronátlan sétány kieszelőjeként lett a fideszes univerzum „állócsillaga”, ismét mozgolódik.

Hadházy: a lombkoronás fideszes okirathamisítással tenne tönkre egy egyedülálló anyát

Magyar Petra kiállása nem tetszik a lombkoronásnak, "fideszes" módszerhez folyamodott. Forrás: Facebook

Dr. Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő szerint:

„Valami egészen aljas tervet eszelt ki és az okirat hamisítástól sem riadt vissza a lombkoronátlan polgármester azért, hogy eltávolítsa a szánalmas "turisztikai attrakció" fotója alá "nevetős fejet" kommentelő szociális gondozót, Magyar Petrát az állásából.

Filemon Mihály arról tájékoztatta ugyanis az egyik nyírmártonfalvi idős gondozottat, hogy a szociális gondozóját érintő panaszát kivizsgálja és intézkedni fog.

Csakhogy egy birtokomba került hangfelvétel szerint az idős hölgynek esze ágában sem volt bepanaszolni az egyébként megalázó bérért, közfoglalkoztatottként dolgozó szociális gondozót, sőt, nagyon is meg van vele elégedve. Viszont mélyen fel van háborodva azon, hogy egy ismerőse, aki történetesen Filemon Mihály embere, egy biankó dokumentumot íratott alá vele, amit később kiegészítettek a "panasszal". Ez persze közönséges okirat hamisítás, ami miatt a szociális gondozó ügyvédje feljelentést is javasol tenni,

bár a "rendőrség" korábban akkor is megtagadta a nyomozást, amikor a polgármester kirúgással fenyegette a közmunkást a mosolygós smiley miatt. 

Magyar Petra, aki a kirúgással fenyegetés ellenére sem volt hajlandó levenni a "nevetős fejet" , egy igazi , köztünk élő hős, az ellenzéki társadalom egyszerűen nem engedheti meg, hogy elbukjon, nem hagyhatjuk őt magára.(…) elmondtuk a gyermekét egyedül nevelő édesanyának: szorosan nyomon fogjuk követni a sorsát és nem fogjuk magára hagyni őt!

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Fidkányéknál az aljasságnak nincs határa.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Fidkányéknál az aljasságnak nincs határa.
archive
Lassan eljut kis hazánk is az "ablakon véletelnül kiesett" hírekhez. Aljas söpredék nagyképű senkiházi banda a királyukkal együtt.
csak úgy....
a mocsok fideszes kiskirányok csak az idióta shikarik miatt tudnak létezni!
szegfue
@Pegero: Hadházy Általad belinkelt "tette" lassan 4 éve történt. Esetleg valami "frissebb bizonyiték" nincs, hogy a "szutyok" állitásodat alátámaszd?
jáger laszló
Filemon elvtárs máris intézkedik,mert ezt a lejáratást már nem tűrheti!!
Karakán 1 fickó az biztos!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Ezt a filemont még enki nem csapta arcon ? Mi megy ott ?
szegfue
@Pegero: tegnap 14:15 Legalább van humorérzéked! Én kedveltem a Novák vezette Beugrót.
szegfue
@Pegero: Azt gondoltam, hogy kulturáltan vagyunk képesek beszélgetni, igy egyszerüen nem értem, miért kell ilyent kérdezni?!
szegfue
@Pegero: Valahogy emlékeztetsz a sógoromra... "nagy arccal" hasonló a szövege, közben meg baromi sérülékeny lelkü... ezzel palástolja a gyengeségeit. További jókedvet!
szegfue
@Pegero: Rendben! És kösz. a "küldeményt"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.