Amit a címben írtam -kezdi Havas Henrik – több okból is eszembe jutott. Az egyik, talán a legjelentéktelenebb az, hogy kedden telefonált az ügyvédem, megnyertük a pert a TV2 ellen (első fokon). A bíróság három és fél millió forintra ,,büntette” a csatornát. Azért tettem idézőjelbe a büntette szót, mert igazából szó sincs büntetésről, az állami milliárdokkal kitömött TV2-nek ez meg se kottyan, kezdődik Havas Henrik legújabb bejegyzése.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@izéke: Miért, hogy volt?! Böffentett egyet Baukó - ki tudja, ki kérte meg -, hogy Havas seqbe akarta telefonálni. Ez végigszaladt az összes NER médiumon, de senki sem bizonyította. A hülyék pedig benyalták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@izéke: Miért, hogy volt?! Böffentett egyet Baukó - ki tudja, ki kérte meg -, hogy Havas seqbe akarta telefonálni. Ez végigszaladt az összes NER médiumon, de senki sem bizonyította. A hülyék pedig benyalták.
izéke
@Sakk Matt: nemcsak baukó volt ha jól emlékszem,ja és ha nem volt bűnös,miért nem indított pert rágalmazásért? Vagy csak én nem hallottam hírét?
Sakk Matt
@izéke: Indított!
Először az ATV ellen, mert olyan látszatot keltettek, mintha a belső vizsgálat Havasra nézve terhelő volna - oda beidézték tanúnak Baukót, ám baszott megjelenni. Az Origót is perelte. Aztán már konkrétan Baukót 3 millára.
Keress rá!

Hab a tortán, hogy Nagy Alekosz egy videóban azt mondta, hogy Baukót 2 millával kenték meg, hogy Havast besározza.
izéke
@Sakk Matt: biztosan így van. Számomra akkor is csak egy undorító alak marad,akár bal,akar jobboldali. Nem veszítene vele az ország,ha holnaptól nem hallanánk felőle többé. Kb győzikével van egy szinten számomra és most ne a műveltséget nézzük.
Nessy
@Sakk Matt: Mára meg a "szüzies" Baukó félmeztelenül pózol a kamera előtt. A többit fedje jótékony homály!
Emmersson71
@izéke: Nem kedvelem Havast! Az igazságot és a tényeket viszont tartsuk már szem előtt ;)
Egyébként pedig egy sorrendet azért én is fel tudok állítani a témában: Havas - ATV - Baukó
Ha már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.