Újabb adag nem nyilvános kormányhatározatba nézhetett bele a hvg.hu. A tíz évvel ezelőtti dokumentumokból kiderült, hogyan igyekeztek titokban pénzeket elvonni területekről, vagy épp a lakossággal állampapírt vetetni. Kiderül az is, hogy miközben a nyilvánosságban tompították vagy elfojtották a környezetvédelmi aggályokat, egymilliárdosra rúgott az Audira kirótt kompenzáció, miután a gyár természetvédelmi területen építkezett. És miközben Brüsszellel keménykedett a kormány, eltitkolt egy határozatot, amelyben visszalépett egy EU elleni perből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
A cikk első része nagyon jól példázza azt hogy ez a kormány igazán a nyilvánosság kormány!Semmit titokban nem tart, csak olyan kormányhatározatokban amelyről az ország lakosság csak már akkor értesül, amikor a határozatok már nem fejtik ki "áldásos" hatásukat, mert a határidők már régen lejártak.Ez a mi demokráciánk, a népuralom ténylege, valósága!Mindent a népért , a haza érdekében teszek, mondja Orbán Viktor, de erről csak évek múltán értesülhet a magyar.Ez a demokratikus rendünk, ezzel nyertem háromszor is kétharmaddal !- jelentette ki OV.Ja ,és az általam kijavított választási szabályokkal, mert olyan szabályok ezek amelyekkel csak én nyerhetek!Az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.