Megvan a lista a 111 ajándékról.

Mire kellhet egy palást a TEK-nek? Semjén szerint ők sem tudják, ezért azt is a reformátusoknak ajándékozzák

A kép illusztráció: Semjén Zsolt beszédet mond a Konstantini Szent György Lovagrend humanitárius segélyszállítmányának átadásán Máriapócson 2023. június 28-án. MTI/Vajda János

Ingyen kap ingóságokat a Terrorelhárítási Központtól (TEK) hitéleti feladataira a Balog Zoltán püspök (volt Emmi-miniszter) vezette Dunamelléki Református Egyházkerület – írja a 24.hu. A 111 ajándék értékéről nem derült ki semmi a Magyar Közlönyből,  úgyhogy a DK-s Vadai Ágnes parlamenti kérdéssel kiderítette az egyházpolitikáért és egyházdiplomáciáért is felelős minisztertől, Semjén Zsolttól, hogy mégis miről van szó.

A bútorok, ahogyan eddig, úgy ezután is a közjót fogják szolgálni

– írta Semjén, aki Vadainak válaszolva egy listát küldött az ingóságokról. Ezek összértéke a miniszter szerint 4,9 millió forint. A listáról egyetlen tétel lóg ki:

A TEK elajándékoz egy iparművészeti alkotásként nyilvántartott palástot is.

A többi tárgy kevésbé meglepő: főleg dohányzóasztalok, szekrénysorok, kanapék, virágtartók és lámpák találhatóak a listán.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ejj ezek a teknősök! Nem is tudom, hogy ezek minket védenek. Hát engem biztos nem. Meg minket holmi magyarokat biztosan nem védenek ezek senkitől. A hazaáruló politikusokat és az őket pénzelő kutyákat védik ezek. Szánalom. A TEK főigazgatója Steven Hajdú Seagal, paprikajancsi filmforgatásra készül vagy simán farsangi jelmezben van. Azé me' terrorista veszély van, meg azé me' izé! Azért mert nem lesz semmilyen jólét és készülnek az éhséglázadások leverésére. Egyébként meg hogy került hozájuk a palást? Tán nem ők varrták és most jótékonykodnak?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
zsolti a miniszterelnök helyettes szellemileg passzol a fönökéhez,még a frizura is ugyan az...
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 11:49 ♣ Semjén Zsolt. Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem bezárt doboz.Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak. Körültekintően Zsóti, mert a főnöknek bicegős a járása...
Szájer Jocótól lumbágót kapott a csúti.
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/Tyler/2019_november/semj%C3%A9nlove.jpg
Orbán a félkegyelmű! Ezt a drámát az élet írta nem Dosztojevszkíj.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/62022843_895606244126441_739848171601002496_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=oLdP_fxL9kIAX_V3YyD&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCD5t3o0Akul7JRcJtZM5m_JJJSai9UsagFkkyQLgu0yg&oe=64D89E7A
szegfue
@Eladott Ország: Emlékszem erre a "remek" mondatára, de a link esetleg nincs összevágva? U.is ha Kósa ennyiszer nem tudja kimondani, akkor el kellett volna "engednie"... persze az is lehet: tényleg ilyen stupid:))
izéke
Az nem palást hanem mobil függöny ha bújkálni kell vityának,a Harry Potterből vette az ötletet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.