Az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja, T. Róbert, miután végzett a 27 éves áldozatával, az aquincumi vasúti hídig menekült, ahonnan le akart ugrani, öngyilkossági céllal.

Öngyilkos akart lenni, de inkább visszament egy esernyőért az angyalföldi gyilkos megölt barátnője albérletébe

Elfogása előtt a gyilkos öt napig bujkált. Forrás: Pixabay

A férfi a kihallgatásáról Csécsi Soma, BRFK szóvivő tartott sajtótájékoztatót – írja a Telex.

Ezután T. Róbert úgy döntött, hogy egy környéken álló romos házban fog bujkálni. Kedden a Római-parton látta meg valaki, aki bejelentette a rendőröknek. Több rendőrségi egység kutatta át a területet, így találtak rá kedden, a déli órákban.

A férfi kihallgatásán elmondta, miután végzett a nővel és kifutott az utcára, észrevette, hogy esik. Ezért visszament a lakásba, ahol a halott nő feküdt egy esernyőért.

Múlt csütörtökön éjjel holtan találtak egy fiatal nőt Budapest XIII. kerületében, egy lakásban. A feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki, öt nap után fogták el a 35 éves T. Róbertet Óbudán.

A gyilkosság oka féltékenység lehet: az áldozat az ismerősei szerint szeretett utazni, de tartós kapcsolatot akart, ezért rendszeresen hazajárt. A nő fél éve költözött haza Olaszországból, és azt is elmondta nekik, hogy a férfi féltékenykedett.

Forrás: Telex
Fotó: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Most örüljek,vagy bánkódjak hogy mégis életben maradt a gyilkos!!
Nem foglalkozom vele úgy döntöttem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.