Egy mindössze 15 éves orosz lányt megerőszakolt és meggyilkolt egyik iskolatársa az oroszországi Permben.

Egy mozdonyvezető vette észre azt a tizenéves lányt, akit egy iskolatársa, Szergej Minyazev társai jelenlétében megerőszakolt, felgyújtott, majd átlósan a vasúti sínekre fektette testét – írj a 24.hu a Daily Mail cikke alapján. Súlyos égési sérülésekkel kórházba szállították Jaroszlavl Shikhovát, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

A szemtanúk beszámolója szerint a 15 éves lánynak mindenhol égési sérülések borították a testét, és zokniján kívül nem volt rajta más ruha. Az egyik tanú szerinta megkínzott lánynak gyúlékony folyadék volt a szájában, valamint nemi szerve környékén, és az egész feje vérben úszott.

Feltehetőleg azért próbálták felgyújtani a lányt és helyezték őt a sínekre, hogy felismerhetetlenné tegyék a holttestét. Shikhovát még tíz napig életben tudták tartani a kórházban, aki így beazonosította elkövetőjét, Szergej Minyazevet – de rajta kívül még két másik fiút is kihallgatnak az ügyben.

Az elmúlt időszakban egyre több bűncselekményt követnek el gyerekek Oroszországban.

Forrás: 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez is az Orbáni és Putyini ""nőkultúra"" szép példája!
""Majd én megmutatom, hogy ki az úr! És, ha nem úgy paríroz, ahogy én akarom, akkor megölöm!"" Legyen az lakásban vagy a vasúti sineken!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Namely: 13.12: Ahogy a ""gyurcsánybuborék"" pedig mindent a cigánykérdésen keresztül képes látni! És az "o1gbuboréknak"", mint alappal bíró jelenségnek, sajnos, sokkal több alapja lett mára!
percsi
Szegény lány, nagyon sokat szenvedhetett :(
Ezeket a mocskos barbároka megcsonkítanám, ezekből ember sosem lesz!
human
@csak úgy...: Nem ismerem a statisztikákat, de persze feltételezem, hogy a szociálisan és kriminilasztikailag fejletlen országokban több borzalmas bűntény van, mint a fejlettebb, jogilag rendezettebb országokban.
Namely
@namihami: mikor is cigányoztam én? :) mikor láttam cigányt ott, ahol nem volt? Ja, sehol. O1G-buborék újabb kiadása: kb "ha valaki kritizál, akkor az biztos egy cigányozó, szemét náci". :D
namihami
@Namely: 12.04: Hol olvastad te azt, hogy én ezt írtam?!?! Én ""gyurcsánybuborékozókról"" írtam és te ezt érezted találatnak!
Ennek reciprokaként talán célszerű lenne éppen a tegnap 13.12-es beírásodat visszaolvasnod!
Namely
@namihami: "Hol olvastad te azt, hogy én ezt írtam?!?!"
vs
"Ahogy a ""gyurcsánybuborék"" pedig mindent a cigánykérdésen keresztül képes látni! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.