Ötven percig tartott a rendkívüli parlamenti ülés, amit Kövér László házelnök az ellenzék kezdeményezésére volt kénytelen összehívni hétfő délutánra. Közszolgák irányított parlamenti lázadása? Csak a levezető elnök és a jegyző jött be a Fidesz részéről a mai rendkívüli ülésre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Én szoktam kapni fizetést ha nem megyek be dolgozni,csak előtte szóljak,hogy kell szabadság... a parlamentben más a felállás,ugyanis az nekik nem munkahely a szó hagyományos értelmében,hisz a képviselők nem munkaviszonyban vannak és nem fizetést kapnak hanem tiszteletdíjat csak hagyományosan fizetésnek mondjuk. Ezért jár nekik 4év után is végkielégítés ha nem választják újra. A való életben lófasz se jár 4 év után. Kurvaanyjukat,hogy ennyire görbe legyen a kezük...
SÍva
@izéke: Pontos megfogalmazás! Fel kellene állítani egy teljesen független testületet lehetőleg közemberekből akik ezeket a dolgokat számonkérnék a "tisztelt" képviselőkön! Ne legyenek már ennyire szabadok semmiben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.