Szeptembertől változik az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek majd többe. Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára. A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a módosítás jelenleg nem érinti - közölte a Szerencsejáték Zrt. Az Ötös-, a Hatos-, valamint a Skandináv lottó alapdíjának változásával párhuzamosan a nyereményösszeg is nőni fog, azaz várhatóan több pénzt vihetnek majd haza a szerencsés játékosok minden nyereménykategóriában. Az Ötöslottó esetében például átlagosan 17%-kal fognak nőni a nyeremények, míg a fix nyeremények összege a Joker esetében közel ötödével emelkedik. Ezzel a változással minden játéknál gyorsabban növekszik majd a halmozódó összeg is, és a korábbinál még nagyobb főnyeremények várhatóak hétről-hétre.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kell a maffia nyaloncok kifizetésére a pénz...
A Szerencsejáték a maffia nyaloncok jutalmazásának a helye!
Béla333
"Az állami vállalat, aminek az igazgatóságába Polt Péter felesége is bekerült, a pénzéből olyan össztársadalmilag hasznos tevékenységeket támogat, mint például:
Bayer Zsolt értékteremtő tevékenysége,
a Békemenetet szervező CÖF rendezvényei
vagy Szijjártó Péter testvérének cége."
444.hu/2023/08/01/dragul-a-lotto

Drágítani kell, mert éhes a maffia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.