Az M2-es autópályán menekült a rendőrök elől egy Mercedes sportkocsi, amit nagyon látványos módon kényszerítettek megállásra a rendőrök augusztus első napján.

Elképesztően jóképű rendőr intézkedett az M2-n fogott ámokfutóval szemben

Nagy nehezen sikerült csak lekapni N. Csabát Forrás: Facebook

A gyorsforgalmi szakaszra kanyarodva N. Csaba halálos iramot vett fel. Az sem érdekelte, hogy a főváros felé haladó autókban nők, férfiak, gyerekek, idősek, családok ülnek, sebessége már a 200-at súrolta, valószínűleg semmi más nem járt a fejében csak az, hogy bármi áron el kell tűnnie, le kell lépnie. Az őt követő rendőrautót vezető Gál Zsombor őrmestert ennél sokkal több minden foglalkoztatta, miközben a kormányt markolva tövig nyomta a gázpedált, hogy ne veszítse szem elől a menekülőt.

- írja a Pest megyei Rendőr-főkapitányság Facebook-posztban. Az egyik autót a „Váci Rendőrkapitányság körzeti megbízottja”, Gál Zsombor őrmester vezette.

Elképesztően jóképű rendőr intézkedett az M2-n fogott ámokfutóval szemben

Gál Zsombor mintaszerűen intézkedett. Forrás: Facebook

Dolgozott az adrenalin, de tudtam, higgadtnak kell maradnom”– mondta Gál, aki az üldözött sofőr mögé sorolva „egyértelművé tette, hogy álljon meg

de a sofőr „nem mutatkozott együttműködőnek, lazán rátaposott a gázra és az M2 felé vette az irányt. Ezután az őrmester „feltolta a szirénát és a kéklámpát, majd utána zúzott.” A rendőr „szervezetében ezután csúcsot döntött az adrenalin”, de

nem izgult, nem stresszelt, az édesanyjától tanult higgadtsággal és összpontosítással vette a másodpercenként módosuló akadályokat, bízott magában és tudásában.

„Gál Zsombor őrmester joggal örült a földön fekvő, hátrabilincselt kezű N. Csaba látványának. Bevallotta, jól estek kollégái, főnökei elismerő szavai, mosolyt csalt arcára, amikor »Mi van, M2?«, vagy éppen »tökös intézkedés volt« felkiáltással köszöntek neki.”

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
infinity
Nektek tényleg ennyi elég az elfogadáshoz - egy jó arcú rendőr?
Ez mennyire primitív már !!!
infinity
Ha szétverem a jó arcát (darabosra tőröm az arccsontját) akkor is benedvesedsz tőle, te hülye kurva?!
jáger laszló
Hát ezt a sztorit L lehetett volna hagyni!!
1 szó sem esett az L fogás körülményeiről,csak a rendér ajnározása zajlott!! Ergo szart sem ért az egész!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@Shikari: ...pont te, egy vézna buzeráns :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.