Július közepén, közösségi oldalán coming outolt Hodász András egykori katolikus pap.

Hodász András elárulta, miért kellett távoznia a Szemlélektől
Fotó: Youtube

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nem sokkal később távozott a Szemlélektől Hodász András.

Hodász András szerint a párkapcsolata miatt hozta meg a döntést a szerkesztőség, mivel „a katolikus tanítás szerint nem baj, ha valaki meleg, de az már igen, ha megéli”.

Gégény István, a Szemlélek lapigazgatója az RTL Híradónak most azt mondta:

megkértük Andrást arra, hogy fogadja el azt, hogy mi most azt látjuk helyesnek, ha ő most nem lesz tagja a szerzői közösségnek. András nem értett egyet ezzel a döntésnek, de elfogadta.

Forrás: RTL

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
„a katolikus tanítás szerint nem baj, ha valaki meleg, de az már igen, ha megéli”

Ez nekem egy kamu érvnek tűnik. Olyan mintha azt mondaná Orbán, hogy nem bőn ha bármelyik fideszes lop. Akkor lesz bűn, ha az ki is derül. ... Ohhh. Várjunk csak. Végülis ez történik :)

Komolyra fordítva a szót. A Szemlélek érvelése hamisan cseng. Ettől függetlenül szerintem sincs ott helye Hodásznak így a Szemléleknél, de nem azért amire ők hivatkoznak. Ők nem merik kimondani, de valójában nem tűri meg az a közösség a melegeket a soraik közt. Nem feltétlen azért, mert ilyen rosszindulatúak ott, hanem mert ragaszokdnak a saját trövényeikhez. Szerintem ők is érzik, hogy hülyeség a melegeket bűnösként kezelni, de ha egyszer ez van a szentírásban, akkor ez van és hát kik ők, hogy azt megkérdőjelezzék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@human: A jelenlegi értelmetlen , és mérhetetlen gyűlölködés közepette valóban célszerű volt ez a lépés! Úgy mellékesen a Szentírás, az elfogadott négy evangelista írása alapján Krisztus után 150 évvel íródott. Tehát, sok mindenen lehet vitatkozni. Ki, hogy írt le ennyi évtized távlatából eseményeket, mondatokat, példabeszédeket! Ami valóban Krisztus korában az íródott, azok Pál apostol levelei.Született több evangélium is, de azokat a apokrifnak minősítették , a Zsinat zagjai.
Aki Én
@Shikari: ...akkor még lehet kormánybiztos is belőle.
Vagy akár miniszter.
Clavigo
@Shikari: Köszönjük Emese.. Nagyszerű eszme futtatás.. Apropo,,szajjerrel mi újság, vélemény ?
ómió
Ott se favorizálják a "publikus" buzikat?!
human
Azért az Orbán vitathatatlan sikere, hogy a keresztény családbarát Alaptörvényt egy drogos, meleg szexpartikat látogató fideszessel íratta meg. Jól jellemzi ez az Orbán kormány képmutatását.
Clavigo
@Shikari: Lassan lejár a letelepedési engedélyed,,oláh. Csak foglalod a helyet a munkás szállón.,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.