A lengyeleket az orosz-ukrán háború, a szankciók ugyanúgy, vagy inkább jobban érintik, mint Magyarországot. Ennek ellenére az inflációs adataik többszörösen jobbak. Lengyelország több millió ukrán menekültet fogadott be. Főleg asszonyokat és gyerekeket, tehát ezzel munkaerőpiacát nem tudta jelentősen javítani. Emellett komoly fegyverarzenált adott át Ukrajnának, vagyis a költségeket tekintve jóval többe kerül nekik az ukrajnai háború, mint Magyarországnak. Ennek ellenére az ottani élelmiszerárak a magyarhoz képest olyannyira kellemesek, hogy az ember alig hisz a szemének.

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Azt kell mondjam,hogy a lengyeleket sem szeretem,mert ők sem örömükben csatlakoztak az Uniohoz!Mindenesetre az érdekeiket nem a keleti diktaturákra építenék,mint a geciék!A nép,az istenadta nép pedig az árkot választotta,ahogy a csúti vajda megjósolta!
Aki Én
Hol vannak a fideszcsicskák a magyarázattal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.