Egyre több üzletlánc vezeti be a mennyiségi korlátozást, most a Lidl oldalát hallgathatjuk meg – írta meg a Pénzcentrum.

Megszólalt a Lidl is a mennyiségi korlátozással kapcsolatban

Fotó: Lidl Magyarország/Facebook

Ahogy már megírtuk az Auchan kapcsán, a nagy üzletláncok egymás után vezetik be az ársapkát helyettesítő mennyiségi korlátozást.

A Pénzcentrum megírta, hogy most a Lidl szólalt meg, és kiderült, hogy náluk mire lehet számítani.

A Lidl közölte, hogy:

a korábban bevezetett mennyiségi korlátozásokat továbbra is érvényben tartja azzal a változtatással, hogy a csirkemellfilé esetében kivezette a korlátozást, míg a búzafinomliszt, a kristálycukor és a 2,8% UHT tej estében duplájára, azaz 10-10 kg-ban és 6 literben maximalizálja az egyszerre megvásárolható mennyiség mértékét.

Azt is elmondták, hogy az árképzés során a törvényi előírásokat maximálisan betartják, valamint a „Többet adunk” akció keretében a kötelező 15 százalékos árcsökkentés helyett akár 20-50 százalékkal mérséklik áraikat.

Forrás: Pénzcentrum

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@KisTehen: Küzdesz,,mint disznó a jégen .,,mint egy agynélküli fitymaszproletár.. Pedig csak egy félkegyelmű marha vagy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@KisTehen: Az energia nálunk a legdrágább! A geci akkor vásárolt (földgáz, kőolaj) be a legtöbbet, amikor a piacon a legdrágább volt, illetve nem tudjuk mennyit nyerészkedi rajta a rohadt gané! A rezsicsökkentés csak nagy átverés , te phaszfej! Akkor a határmenti magyarok azért mennek át tankolni és vásárolni?! B+ ez nem polgári agymosottak gyülekezőhelye, ter szarházi! Egyébként az energiaárakat a nettó bérhez kell viszonyítani, és akkor a fasorba se vagyunk, illetve a nyomorszinten! Ausztriában is olcsóbb az üzemanyag és még az élelmiszer is, miről pofázol! Arról nem is beszélve, hogy a kolostorártány betiltotta a szélerőművek telepítédsét és korlátozza a napelemek használatok, hogy száradjon rá a bőr!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 15:05 ♣ Ez nem az orbánjugendi nemzethy' egyetem, vagy az MCC Orbán Balázs idióta Down-kóros phaszok fejtágítója!
Eladott Ország
@KisTehen: Nagy bornyú', a forint perrmanensen romlik, kellett az oroszlán bajszát húzogatni, év végére a forint - euró árfolyama közelebb lesz az ötszázhoz, utána meg már bármi is történhet, lehet vele az utcát söpörni, vagy jó lesz a társasjátékhoz játékpénzhez a gyerekeknek .Írod: "a lakossági gáz és áramár a legolcsóbb nálunk lóphaszt!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 15:18 ♣ Egyébként a forint tovább romlik, a szakértők nálunk sem zárják ki a 700 forintos benzinárt, de ha így haladunk Albániát is utolérjük. A volt keleti tömböt már ánuszrózsán csókoltuk és az egykori vidám barakból Európa koldusháza lettünk. Nemsokára Albániával egy szinten fogunk játszani, bár nemrég fociban is elpicsáztak.
Levendula
Szemben lakó kötsög szomszédnak vállalkozása van: gyorsétterem. ő úgy vásárol ilyen esetben, hogy viszi a a konyhalányokat a boltba, így már nem csak 10-10 kg lisztet és cukrot vehet...
ómió
Multiéknál már a kommunizmus kopogtat!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.