A labdarúgó-válogatott volt kapitánya még 2022 decemberében keveredett verekedésbe, most fordulatot vett az ügy – írta meg a Telex.

Szalai Ádámot súlyos testi sértés kísérletével vádolja az ügyészség

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az incidensre egy budapesti szórakozóhely előtt került sor, amikor egy 21 éves fiatalember megkérte Szalai öccsét, hogy készítsen róla egy képet a focistával, ő azonban elutasította ezt. Ezután feszültté vált a helyzet és szóváltás következett, amit végül tettlegesség követett. 

Szalai így nyilatkozott az ügy után: „Egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert”.

Most azonban tovább indultak az események, és kiderült, hogy az ügyészség nem ért egyet Szalaival.

Bár a védő jogos védelemre hivatkozott, és panaszt nyújtott be a gyanúsítás ellen, az ügyészség nem fogadta el az indítványt.

A kerületi ügyész megvizsgálta az iratokat, és arra a következtetésre jutott, hogy a panasz nem alapos, ugyanakkor a gyanú megalapozott maradt. A rendőrség Szalait súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítja. 

Forrás: Telex

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Telex firkász! Hány napon túli a sérülés? Persze,hogy Szalai a hibás nálunk a törvény a szarháziakat védi!
rücsü41
Nehéz ennek a Szalaynak a helyzete ebben az ügyben ha az igaz amit lehet hallani a médiában.Az hangzott el, hogy Szalay a földön fekvő embert rúgta meg és ennek ellenére jogos védelmi helyzetre hivatkozik!Ha ez igaz,akkor ez az ember nem ismeri jogos védelmi helyzet törvényi tényállását, mert nehezen képzelhető el hogy egy földön fekvő ember veszélyezteti egy álló és támadó ember életét, bár ha pisztoly van nála akkor ez elképzelhető.Ha nincs a fekvő embernél olyan fegyver amivel az álló és rúgó életét közvetlenül veszélyezteti, akkor sokkal szimpatikusabb lenne Attilától, ha beismerné , hogy ideges lett és túllőtt a célon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.