Milliós tartozásról is szó volt a hozzászólásban.

„Pontosan tudod, miért volt” – Megyeri Csilla támadója milliós tartozásról beszél

Kép: Megyeri Csilla Hivatalos / Facebook

Az, hogy ez a helyzet kialakult, pontosan tudod, miért volt, a kedves barátnőd miatt, aki el lett hagyva! Minek ez a dráma? Tudod nagyon jól, hogy te voltál, aki provokáltál!

– ez áll egy kommentben Megyeri Csilla legutóbbi posztja alatt a Blikk szerint. Mint mi is megírtuk, az influenszert néhány napja, a Campus fesztiválon megverte egy férfi és egy nő. A vita okáról egyelőre nincsenek biztos információk, eddig mindkét fél hallgatott erről. Ám a komment alapján milliós tartozás is növelte a feszültséget.

Elég volt, hogy ezen próbálsz megélni a pároddal! Ha ilyen jól megy, a 2 millió forint tartozásotokat nyugodtan elkezdhetitek törleszteni a 'bűnöző' férjemnek! Ha úgy gondolod, te nem fenyegetőztél verőemberekkel, akkor csatolok üzenetet, amit te küldtél aznap éjjel! Elég volt az álszent viselkedésedből! A rágalmazás fogalmát pedig, azt hiszem, ki is merítetted azzal, amiket rólunk írsz! Kedves Csilla! Találkozunk a bíróságon

– olvasható a hozzászólásban. A Blikk az elmúlt napokban többször is kereste a kommmentet író hölgyet és Megyerit is, de egyikük sem kívánt nyilatkozni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Debrecenben is vannak kurvák!!??
Úgy látszik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.