Az influenszer brutális balhéba keveredett, a szemtanúk szerint ő is hibás volt.

Megyeri Csillát úgy megverték és megrugdosták egy fesztiválon, hogy kórházba került

Megyeri Csilla is részt vett a szülővárosa, Debrecen legnagyobb zenei fesztiválján, a Campuson. A blikk.hu azonban megtudta, hogy szórakozás helyett szóváltásba keveredett a pultnál két másik vendéggel, amely tettlegességig, sőt verekedésig fajult.

A szemtanúk úgy mesélték, Megyeri egy helyi hölggyel keveredett szóváltásba, majd dulakodásba, végül ennek a hölgynek a párja ütötte meg a műsorvezető-influenszert. Az esetet végignézők szerint a férfi többször is megütötte Csillát, azonban abban nem értettek egyet, ki kezdte a vitát: volt, aki szerint Megyeri is hibás volt abban, hogy elfajultak az események, míg akadnak, akik szerint ő csak megvédte magát.

Az egyik szemtanú azt is elárulta, hogy a vitázók nem voltak teljesen ismeretlenek egymásnak.

Úgy tudom, a férfi Csilla egyik barátnőjének az exe volt. Először a srác párjával kezdtek el beszólogatni egymásnak, megjegyzéseket tettek, kinevették a másikat. Aztán egymásra öntöttek egy-egy pohár italt, majd verekedni kezdtek. Utána folytatódott a kiabálás, majd a srác a hajánál fogva kezdte el rángatni Csillát, lecibálta a földre, utána pedig elkezdte rugdosni is. Ekkor érkeztek meg a biztonságiak, hogy szétválasszák őket

– emlékezett vissza egy fesztiválozó az incidensre.

Az egész kevesebb volt, mint egy perc, attól kezdve, hogy a nő odalépett hozzájuk. Mire a közönség felfogta, mi történt, már vége is volt

– számolt be a hirtelen jött botrányról egy másik szemtanú, aki maga is megdöbbent az eseten.

A lap úgy tudja, Megyeri Csilla sérüléseit a Kenézy Gyula Kórházban ápolták és információink szerint látleletet is vetetett fel, ennek köszönhetően órákon keresztül tartózkodott az intézményben.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez az a nő aki azzal került reflektorfénybe, hogy a kevésbé vonzó nőkről szóló beszélgetésben rusnyább nőtársakként hivítkozott árjuk a felkomfban. A következő híres megmozdulása az volt mikor Majka műsorában a tangás fenekét mutogatta.
human
Ez az a nő aki azzal került reflektorfénybe, hogy a kevésbé vonzó nőkről szóló beszélgetésben rusnyább nőtársakként hivítkozott árjuk a felkomfban. A következő híres megmozdulása az volt mikor Majka műsorában a tangás fenekét mutogatta.
Kapanyél
Szóval úgy kezdődött, hogy visszaütött a másik fél!
jáger laszló
Erősen reflektorfénybe szeretne kerülni
No és természetesen pénzhez jutni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Emmersson71
Így megy ez c!gányéknál...semmi szokatlan nem történt.
NKF
Na,most ki ez a picsa? Ez is valami sztár? Mert sztárokból kurva jól állunk!
Még Amerika is jelenthet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.