Parancsnoki vizsgálat indult azzal kapcsolatban, hogy törvényesen, arányosan és szakszerűen jártak-e el azok a rendőrök, akik Váctól kéklámpás autóikkal követtek, végül több ütközés után megállítottak egy Mercedest augusztus 1-jén az M2-es autóút Dunakeszihez közeli szakaszán. Az előzőleg állítólag 200 kilométer/óra sebességgel menekülő autó sofőrje járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, és mint kiderült, korábban több szabálysértési ügye is volt már.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csagyi
Szerintem:Aki a rendőri felszólítás ellenére sem hajlandó megállni és elkezd menekülni az egy kiemelt eset, ennek megfelelően parancsnoki döntés a további folyamat.Az un.üldözére szükség lehet hiszen itt nem csak egyszerű gyorshajtás lehet a hátterében.(!!!) A gyorshajtást büntetik,de az elgondolkoztató a vezető miért menekül és miért vállal be +további jogsértő cselekményt? Alkohol,"tápszer",fegyver,egyéb ártalmas eszközök,robbanó anyag,lopott az autó,jogsi nuku, körözött a vezető/ és az autó is,és még egy további listára való oka lehet...
Ezeket csak a megállítás után lehet ellenőrizni és annak ismeretében megtenni a további intézkedést. Aki menekül annak nem tiszta "szénája".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.