Mészáros Lőrinc feleségének reklámügynöksége 2022-ben 4,3 milliárd forintos forgalmat és 850 millió forintos nyereséget ért el úgy, hogy a cégnek még saját honlapja sem volt.

Várkonyi Andrea ügynökségi honlapja Mészáros Lőrinc filmjeivel van tele

A fehér kutya nagyon tehetséges fajta. Forrás: Pixabay

A Whitedog Media Kft.-nek most elkészült a weboldala. A referenciamunkákból úgy fest, leginkább Mészáros Lőrinc ad munkát felesége ügynökségének – írja az mfor.

A Whitedog szolgáltatásai:

· kampányfejlesztés,

· filmgyártás,

· webfejlesztés,

· social media tanácsadás és management,

· PR tanácsadás és management,

· médiatervezés és médiavásárlás,

· márkafejlesztés,

· arculatfejlesztés.

A Whitedog csomagolástervezés kategóriában a Bosseq és a Chateau de Clotte márkákat tünteti fel. Előbbi a balatoni borokat üveg helyett aludobozban palackozza és a Mészáros Lőrinchez köthető Dereszla Balaton Kft. forgalmazza. A Les Salles-de-Castillon településen 1782-ben létrehozott Chateau de Clotte borbirtok francia földhivatali adatok szerint 2021 szeptemberében került hivatalosan Kalocsai László bordeaux-i cége, a Winemajor SAS tulajdonába.

Várkonyi Andrea ügynöksége készített már reklámfilmet a Mészáros hatáskörébe tartozó Gallio pulyka sonkának és az MKB Banknak. Emellett a Mészáros és Mészáros Zrt. építkezéseit bemutató imázsfilm, és a Mészáros-érdekeltségekkel gyakran együtt dolgozó, a Szeivolt-családhoz tartozó Épkar Zrt. imázsvideója is náluk készült.

Az Opus Tigáz, Titász és Optesz, valamint a Bükkábrányi Energiapark az arculatát terveztette meg a sikeres ügynökséggel. Mondani sem kell, valamennyihez van köze a felcsúti vállalkozónak. A Bükkábrányi Energiapark tulajdonosa például a Bükkábrányi Fotovoltaikus Erőmű Projekt Kft., mely a Mészáros Csoporthoz tartozó Status Energy Magántőkealap leányvállalata. Az üzemeltetést és a karbantartást viszont a Mátrai Erőmű Zrt. biztosítja.

A 2020 szeptemberében alapított Whitedog Média Kft.-ben Várkonyi Andrea 75 százalékot tulajdonol, Gergely Judit pedig 25-öt, a 2022-es 850 millió forintos nyereségből pedig a tulajdoni hányaduk arányában vettek ki osztalékot a cégből, amely Mészáros Lőrinc felesége esetében 637 millió forintot jelentett.

Forrás: mfor
Fotó: pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Szerelem
vak,
bolond,
véletlen,
gyönyörű
sejtelmes,
fájdalmas,
végtelen,
múló,
véges,
kegyetlen,
vagy amit akartok
Lehet szabadon választani!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.