Pénteken átadták a Lánchidat, ennek alkalmából a Híradó fél nyolcas kiadása 13 percet szánt az ellenzék bírálatának – írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Hadházy ma is lerántotta a leplet a hazug közmédiáról – Itt a napi elemzése

Szerinte a propagandát figyelve megszoktuk, hogy a „hírműsorban” szereplő kormányzati fejeket órákon, napokon és heteken át hallhatjuk mindenféle kritika és ellenvetés nélkül.

Nyilván erről szó sem lehet, ha a gonosz baloldallal történik valami. A hídavatás ünnepét fideszes ellenkórus hangja keretezte: az a baj a Lánchíddal, hogy autósok nem használhatják, különben is a főpolgármester megszegte az erről szóló megállapodását a kormánnyal.

A következő tudósítás pedig újra figyelmeztette a nézőket arra, hogy Karácsony Gergely és Tüttő Kata komoly megszorításokra készülnek, amelyet persze a jó kormányzat elítél. Pénteken a folyamatosan zajló fővárosi kampány mellett elindult vidéken is az önkormányzati választási kampány.

A Híradó közzé tette a Fidesz ezzel kapcsolatos első kampányvideóját – az egykor szebb napokat megélt – Magyar Nemzet segítségével. A lap ezúttal a tavalyi ellenzéki választási kampány vidéki „tényeit tárta fel”. Pénteken kiderült, hogy a baloldali „lejárató médiabirodalom”, amely azonos az Ezalenyeg.hu lapokkal vidéki politikusok kampányát támogatta tízmillió forintos nagyságrendben. A pécsiek jó, ha tudják: a kormányzati lejárató („köz”)média szerint Mellár Tamás a guruló dollároknak köszönheti parlamenti helyét.

A Híradóból kimaradó témákat is felsorolta a politikus, azok az alábbiak voltak:

444: Ekkora visszaesést rég láttunk: az első félévben 10 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom

HVG: Rossz hír jött a magyar ipar teljesítményéről, tovább nyomjuk a féket

Népszava: 14 millió forintos bírsággal sújtották az épülő iváncsai akkumulátorgyárat

Telex: 200-300 ezer új vendégmunkás is érkezhet a Fülöp-szigetekről, Vietnámból, Indonéziából, Mongóliából és Kirgizisztánból

HVG: Navracsics tandembiciklin tekert át a Lánchídon, államtitkárát vitte magával

Telex: Két héttel a kezdés előtt ugrott a Szikra Mozgalom nyári táborának helyszíne, a fideszes polgármester tagadja, hogy bármi ráhatása lenne a döntésre

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Azt se hagyjuk ki a kiralyi hiradobol kimaradt hirekbol, hogy az orban maffia 27 milliardert vett uj yachtot az Adriara az adofizetok penzebol, mig a Lanchid felujitasahoz egy fillerrel sem jarult hozza, ami igy is elkeszult hatarido elott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Azt se hagyjuk ki a kiralyi hiradobol kimaradt hirekbol, hogy az orban maffia 27 milliardert vett uj yachtot az Adriara az adofizetok penzebol, mig a Lanchid felujitasahoz egy fillerrel sem jarult hozza, ami igy is elkeszult hatarido elott.
balos
@Shikari: a családodat is bevitted a közösbe,mert így jobban "fial" a szopatás!
ómió
A bolsi csörgősípkás megint "fellépett"!?
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi Fülöpke... Megébredtél ? Egy laza ,reggeli " vonatozás " a tesókkal,,,@ómió: @Shikari: - val ?
Clavigo
@Philip Marlowe: Te viszont nagyon aktív vagy Fülöpke... Reggel óta pofázol,,pedig senki sem kérdezett...( bruhahahaha ) Ismét jót nevettünk.. ( jah,,ezt nem ide ... )
koszpeko
@Shikari: @Philip Marlowe: @ómió: A nevetek, KUSS
TASzSz
@Shikari: Mégha csak olvasna, de némelyik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.