A Debreceni Nemzetközi Iskola nemrégiben kapta meg IB-akkreditációját, a diákok alsóban 3-4, azután 4-6 millió forintért tanulhatnak ott, évente. A helyi ellenzék szerint ide szórja a pénzt a fideszes vezetés a többi debreceni iskola helyett, a városvezetés azzal védekezik, hogy ösztöndíjprogramokat nyújtanak a debrecenieknek – igaz, a tanulók döntő része külföldi, és egyre többen lesznek, ahogy Debrecen ipara növekszik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ki lesz az a szülő, aki az akkugyárakkal terhelt Debrecenbe küldi tanulni a gyerekét? Ó, tudom már: az orosz és a kínai.
Kedves budapestiek, értsétek meg, milyen fontos elvonni tőletek a bevételeiteket ahhoz, hogy ingyen tanulhassanak Debrecenben ezek a keleti diákok. Gondolom, jönnek a támogatott arab, afrikai, ázsiai és határon túli magyarok. Van itt minden NER-kegyeltnek minden, mi szem-szájnak ingere, csak ennek a szolga népnek lóg ki a segge a gatyából.
telegdilaci
@Nyírfa:Ezek a Maffiózók saját maguknak csinálnak mindent közpénzből,kizárt hogy egy bérből fizetésből élő család ki tudjon fizetni magán iskolákra több millió ft-ot! miközben a többséget akik a közoktatásban tanulnak el lehetetlenítik az oktatásukat! Gyalázatos bűnözők!
kereső
Emlékeztető: ez a minden 21. századi igényt kielégitő iskola, a magyar adófizetők pénzéből épült!!!
namihami
Egy polgármester lánykája mégse maradhat buta, ha már az apuka ilyen ""okos""!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.