Fény derült a lehetséges okokra – írta meg az Index.

Kiderült, miért vetette magát a mélybe az Operaház balett-táncosa

Fotó: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

Mint ahogy mi is megírtuk, a Magyar Állami Operaház egyik balett-táncosa péntek éjszaka tragikus módon leugrott a Margit hídról. A mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az esemény körül újabb részletek derültek ki, melyek feltárják a tragédia hátterét. Az Index információi szerint a táncos a végzetes napján három barátjával tartózkodott a hídnál. A hídnál minden előjel nélkül felmászott a korlátra és levetette magát a Margit-sziget bejáratánál.

Kiderült, hogy a férfi már szerdán mentális okokra hivatkozva fel akart mondani a munkahelyén. Valószínűleg a párjával szakított, aki visszautazott Oroszországba, és bár többen próbálták megakadályozni a tragédiát, nem kapott megfelelő támogatást.

Az eset az Operaház társulatát is mélyen megrázta. A balettigazgató vasárnap reggel tájékoztatta a társulatot a történtekről. A művészek lelkiállapota borzasztó, így mégsem engedték őket haza a próbákról. A stresszes állapotban való táncolás és próbálkozás veszélyes lehet, amint azt sajnálatosan tapasztalhatták is, ugyanis egy táncos, aki épp egy címszerepet készült eljátszani, sérülést szenvedett.

Forrás: Index

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
akkor most miért is? Férfi vagy nő volt a párja? Miért hagyta el a párja? Milyen állapotban van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.