Hamis lehet a panaszlevél, amivel bepanaszolták a nőt, aki kinevette a lombok nélküli lombkoronasétányt. A nő ellen belső vizsgálat indult, és állítólag az egyik gondozottja is bepanaszolta, hogy rosszul végzi a munkáját. A rendőrség most azt vizsgálja, hogy valódi-e a panaszlevél.

Újabb botrány a lomb nélküli lombkoronasétány kapcsán, nyomoz a rendőrség: A nevető önkormányzati dolgozó ellen érkezett panaszlevelet meghamisíthatták egy idős gondozott nevében

Fotó: RTL Híradó

Hamis magánokirat felhasználása miatt már a rendőrség is nyomoz Nyírmártonfalván, ahol a fideszes polgármester rossz néven vette, hogy a lombok nélküli lombkoronasétányát kinevette egy önkormányzati dolgozó a Facebookon

- számolt be róla csütörtökön az RTL Híradó a 24.hu cikke szerint.

A szociális gondozóként az önkormányzatnál közfoglalkoztatott Magyar Petra ellen belső vizsgálat indult, mert rosszul végezte a munkáját.

Állítólag az egyik gondozottja panaszolta be, csakhogy az állítólagos szerzőt, egy idős asszonyt a saját állítása szerint félrevezették.

Magyar Petrának a rögzített telefonbeszélgetésen arról beszélt,

én szerettelek téged, lehet, hogy én is annak írtam alá, hogy semmi nem volt kitöltve, de nem láttam! Egy üres papírt láttam én is.

A rendőrség most azt vizsgálja, hogy valódi-e a panaszlevél.

Magyar Petra még májusban rakott egy nevető fej emojit egy facebookos lombkoronasétányos képre

Az ügy előzménye, hogy miután Magyar Petra májusban egy röhögős fej ikont rakott egy lombkoronasétányos képre, amit egy ismerőse készített, kirúgással fenyegette meg őt a nyírmártonfalvai polgármester. Filemon Mihály behívatta irodájába a közmunkást. A nő a beszélgetés során úgy érezte, hogy a településvezető kirúgással fenyegeti, és felvételt is készített a beszélgetésekről.

A szociális gondozó, akit közmunkásként foglalkoztat az önkrományzat, az ügyben az RTL Híradójának nyilatkozott májusban is. A történtekről azt mondta,

Vicces volt, és mertem egy nevető fejet hozzá tenni.

Mint mondta, húsvét vasárnap este hívta fel őt a polgármester, aki jelezte, hogy

le kéne venni a röhögös fejet, valamint be kellene mennie az irodába.

Egyben figyelmeztette, hogy gondolkodjon azon, hogy mit csinál. A nő szerint ez fenyegető volt, ezért a keddi találkozót is rögzíteni szerette volna, azonban a polgármester követelte, hogy tegye a telefonját az asztalra. Mikor a nő ezt többször is megtagadta, a polgármester azt mondta, hogy mindent megbeszéltek, és küldeni fogja a papírokat.

A polgármester már akkor sem akart nyilatkozni az RTL Híradónak, de azt mondta, hogy belső vizsgálat indult a nő ellen, mert nem jól dolgozik.

Forrás: rtl.hu/hirado, 24.hu
Fotó: RTL Híradó

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
filemon a pógármester...

Nem tudom, megszavazza-e a falu népe legközelebb is ezt a pacákot...

www.youtube.com/watch?v=BazA2fNKjAU&ab_channel=JustVidman
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Gondolom,,,megint meg fogják választani ezt a fideszes retket...
Sakk Matt
És van pofája a NER nyaloncoknak demokráciáról ugatni!
Csak Norisz és senki más
Azt nézik egyesek, ki milyen képet / arcot vág hozzá ONLINE? A virtuális valóságot kutatja? Mire jó ez? Csak felhívta magára a figyelmet a polgi, hogy hibáztak = olaj a tűzre!
Buta! Nagyon buta...
balos
@DR PRÉDlKÁTOR: Gond nélkül!A nemzethy génhiba kötelez!A polgári ökrök 1 csorda!
verőce21
...majd egymás hátát fogják csapkodni miközben könnyesre röhögik magukat...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.