Összességében Rétvári Bence beszéde és Erdogan elnök meghívása egy olyan kérdést vet fel, amely minden magyar állampolgárt érint: vajon a kormány valóban azonosul-e a magyar történelem és örökség értékeivel, vagy inkább a realpolitikai és a gazdasági érdekek vezérlik döntéseiket?

Forrás: hirsziget.blog
Feltöltő: Hírsziget
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Én úgy emlékszem ,hogy az Arany Bulla taratlmazta az ellenállás jogát is a nemesség számára.Gondolom erre már nem emlékszünk mert ez a kormány ezt a régi jogot nem engedi gyakorolni az önkormányzatok, és az ellenzéki lépviselőknek.j,pedig sokszor jó lenne, ha ezek az egyének és szervezetek élhetnének az ellenállás jogával.Bencus!Erre nem kellene emlékeznünk?
AMORÁLISOK
max orbánnak, hogy csináljon RÉTEST a Svéd belépésről. Én meg kidobnám onnan mert kötekedő jellem.aztán hadakozzon ön-ön magával.
Nessy
A kormánypropaganda és a valóság valahol a végtelenbe találkoznak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok