AMORÁLISOK

Szijjártó Péternek nyolcan vágtak be egyszerre hatalmas gyomrost, amiért belügyekbe avatkozott
egyetlen okos - kodó a világ országaival hát amig el nem hallgattatják. 1920- tól ha végigolvassa bárki a külügyminiszterekről szóló irásokat hát egyetlen nagy bunkó volt előtte aki azt mondta nem szeretnék egyetlen katonát sem látni mert miattuk van a háború.Eladatta a fegyvereket lőszereket és a -kik megvették Vácig értek el Olvasható kik voltak ? itt biza olvasható. Orbán meg oda jár kakukkolni de tán tőbbet nem kelli oda sem,,,:A Tőbbit meg a világ elismerte és meghallgatta mert DIPLOMÁCIAI etika létezett, csak a funsallos foci meg ez nem fér össze.akár 1945 utániakat is nézve KÖZTISZTELETNEK örvendtek és ma ???tahóságokért osztják napi gyakorisággal?
Rétvári Bence történelmi hivatkozása és Erdogan meghívása: Vajon milyen üzenetet küld a kormány?
max orbánnak, hogy csináljon RÉTEST a Svéd belépésről. Én meg kidobnám onnan mert kötekedő jellem.aztán hadakozzon ön-ön magával.
Elképesztő dolog derült ki Orbánék titkos módszeréről
ennek a pléboy szinháznak évei nincsenek max a benzináremeléssel lobbantanak sok autóst sok fuvarozót azután leshetik a füstöt .
Az Országos Kórházi Főigazgatóság támogatja a háziorvosi praxisok összevonását
kérdés kivel mivel mosnátok össze? A mol kuka holdinggal vagy lölő vagyonkájával. Ki kéne tán fizetni a kórházak beszállitóit nemde? 3-4 éve elérhetöség sincs a körzetorvoshoz, szakrendelésről meg max ÁLMODNI LEHET hol éltek ti protekciós PROLETÁROK Moszkvában Vagy Mongóliában?
A kormány leleplezte a csodafegyvere teljesítményét
a kurmányunknak csoda malmai és majmai is vannak? orbán generálta infláció 1928 óta sehol ilyen nem volt itt bezzeg. -20 --27 milliárdért parádé bakker .
Pesty László csapást mér a Fideszre? – A birtokában vannak a NER bűncselekményeinek bizonyítékai, és nem fél elővenni őket
hát ismerve nem sok esélyed marad a tulélésre az ok = sokat tudsz !! túl sokat de NEKED drukkolok. mert ugye minap habonyrokonya osztotta az észt a szigetes biztonságiaknak meg a REND őreinek a vége annak is annyi lesz kis maffia hazánkban::,polt elmondja nem büntethető mert. ja ... magyarázat nem kerül melléje, megszoktuk de majd számonkérés 2099 ig csak lesz?.
Pesty László csapást mér a Fideszre? – A birtokában vannak a NER bűncselekményeinek bizonyítékai, és nem fél elővenni őket
Akkor meséld el ennek a süketelést játszó orbánnak,hogy a januári benzinár egyenlő a 3,14 el (Pí ) úgysem tudja mi az pedig a taxisblokád nem 700 Ft ról szólt, 30-70 fillérről úgyhogy szedheti a kalapját meg a sátorfáját.
Pálffy István 3 millió forintos fizetése miatt kiakadtak a HírTV dolgozói
3 millióért egy szeszkazánt állit csatasorba vityoka pityoka diplomatának megbukott szavazógépnek elmegy 3 milláért igy megy tönkre az ország a selejtekkel kdmp selejtje ??
Brutális benzináremelés jön: Nyakunkon a 700 forintos ár?
azért ezt majd ha az autósok lenyelik, lassan és nyugtába dicsérjétek - A NAPOT tán csak eleszi ezt a pénzsóvár bagázst valami lepra aztán a palettárol lekerülnek.hazugsághegyeik is leomlóban vannak.
Orbánék szerint megszorítások utoljára a Gyurcsány-kormány idején voltak – A kormánypárt reagált a DK nyugdíjkorrekciót érintő ötletére
na ti aztán meg mertek még pénz témában mukkanni? Gyurcsányra már kigyót békát okádtok és valoság alapja biza labilis. igérgetéseken népkábitáson családipótlék emelésen kivül BM - esektől elvettétek az összes kedvezményt és most ugye legatyásitott állománnyal szarra sem juttók ? szép okafogyott politikai kábitásból nem lakik ám jól a munkásember családja el is mentek és még hány százezren hagynak itt aztán ki termeli meg a nyugdikatokat tán a lőlő vagy a saját vő ajjajj lesz gondotok ezerrel.
Szijjártó bejelentette: óriási változás jön már holnaptól – Minden eddiginél szélesebb kört érint
miből te kolduskirályfi hiszen már az államkincstári pénzekért kuncsorogtok, csak nem nektek elszórásra tették ám oda az emberek !!! a sajátotokkal játszatok mert a nép feltámad akkor szerteszét futhattok ám koldusok lesztek ujból
Szijjártó Péter orosz politikussal egyeztetett, majd alaposan megnyugtatott mindenkit
KINÁNAK pedró megjártad a kocsmát aztán mesével próbálod nyugtatni az uniót is és akkor miért lett a benzin máris 50 rubellel drágább hazugsággyáros lettél te is igaz, már évek óta mesékkel etetsz minket. szégyent hoztál a z elmult 100 év külügyminisztereire vedd már észre nem vagy a világ bölcse csak képzeled
Kiszívja a lakosság pénzét a bankokból az állam és lassan az esti mesék is az állampapírokról szólnak
spanyolos orbán modell lopezék lopazék. ja már nincs annyi pénz hogy a vásárlásokat meg lehetne ejteni?
Bayer Zsolt bevédte Orbánt: "A Podolják nevű ukrán f@sz már régen térdel, nagyra van tátva a szája, és a CIA áll előtte"
zsiga bajjer zsiga láttunk ám te is tátott szájjal ott térdeltél nyelted köpted a slukkot. Irigy egy senkiházi lettél.
Menczer Tamás tombol: "A baloldal hagyná, hogy megfagyjunk!"
nyugodtan fagyjatok meg a kutya sem vonyítana utánatok mert csontból nincs energia, szarból sem.
A kormány mögött nem ült senki, az anyósülésről vezetett a budapesti autósoktató telefonálás közben – videó
@justhpeter: 13 évig műveltem uj ebben hogy a szakértő is megszólalt, lehet a jobboldalon ültében is, ha arra vizsgát tett volna, a LIFTRE kell egy drótkötél meg a drótkötélnek is egy pót + pót-pótkötél mégis leszakad, és megzuhan. Szarságokkal foglalkoznak a sok -sok bába közt elvéreznek a tanulók.Átkorban 5 évente a hivatásosoknak volt 2-3 nap pár órás továbbképzés egy KÉK matricával igazolták a szélvédőn.Ma meg a szabálytalankódóknak van patronusuk ki kivel rokon + egy gyors telefon. A tanuló vizsgázóknál meg a KRESZ szövegértés hiánya aztán ott a baj meg majd a Jani ujat ir a lázár hét akkor hogyan is állunk a rollerokon kettesével száguldó kölkekkel JA 2 együtt hal. Körforgalom + zebra elhagynám a korforgalmat totál a bokortól nem látható 5 villanyrolleres szab át Gyalogátkelőn Rendőrt a városba évek óta nem látni , CSAK kétszer Hébe meg hóba.Van egy olyan kitétel gyalogátkelőnél ha jármű gyalogos vagy forgalmi okból áll mellette megállás nélkül elhaladni tilos. És naponta megteszik !!!
Orbán csak lapul, miközben 74 milliárd forintunkat lopja el éppen az orosz kémbank
@Ezodabasz: gondolkodhatnál te is sok sok mindenen tele van a kormány pökhendieknél pökhendibb parasztokkal ha nem tudod ki és miért halt meg 1953 ban ez magánügyed a másik miért pont Portugáliában halt meg és miért is éppen 1957 ben ? Hát igy hozta az élet aki meg erről nem tud az vagy nem is érdekli vagy nem is hallott soha semmiről. Neki és a kibiceknek meg mindegy . Te meg lépj tovább keress magadnak másokat ha pusztán kötekedni vagy orbánt mosdatni ohajtod te dolgod.a marxista egyetemen ilyennel nem foglalkoztak.
Rendőrségi razzia lesz az utakon hétfőtől
bár nem jelentősen, Kinek mi a nem jelentős Nem kéne jogállamban kivetetni a szabálytalankodókat a jog mindenkire terjedjen ki ez igy diszkriminatív a leadott állami meg barátaik rendszáma ugye? VÉDA rendszer?nem továbbíthatók és pedig indok??? . a slepp meg nyelje le ? jog talanságaikat ,
Novák Katalint váratlant húzott: Megtanulta a kézzel-lábbal harangozást – fotó
kató néni annó a török időkben két birkát kötöttek a harangra azokkal harangoztak, ja ez nem otthoni ablakpucolásdi.
A családja szerint a rendőrök veszélyeztették az M2-esen száguldozó férfi életét
hát ha még egy két tökösseb is lett volna ott le is lövik, Ugyanis egy egy ilyen intézkedést nem lehet órákig hitegetve megbeszélni ez 5-15 másodperc alatt dől el és A BIRÓSÁG MEG 3 HÓNAPON VAGY 8 ÉVEN ÁT EZEN rágódva DÖNTHETNEK. A járőrnek meg ilyen előzmények után is KELL mérlegelni Ő döntött. jómagam sem tettem volna másképp. A kérdésem kinek a nevén volt az autó és leirtak szerint jogsija soha nem is volt és felelősségbiztosítás ? ??? Súlyadó meg akkor ? A nagy nav nézzen már a körmére, Eszembe jutott Franciaországban két ilyen zsenge BMW- s is versengett a videó után a rendőrők lazán megkeresték a két extravagány autót és ZUZDÁBA azon nyomban bezuzták a fiuk köpni nyelni nem tudtak ja ? OTT jogállam lehet és itt ,,, " osen szerelem száguldás " csak papirón hát ez a furaság itt nagy ÚR az úraság meg a kölkeik. Aztán A körúti robbantásnál két járőr megsérült apparátus akkor egy ( tán gyenge elmével biró ) fiatalhoz fél hadosztálynyian mentek ki 9 en le is teperték , hát itt meg a szakértő már kezdte mosdatni a szerecsent? Ha és akkor ott a 2 utón netán 10 perc multán balesetet okozott volna 8 halottal ? RÁFOGJA hogy a rendőrők ??? na kösz a meséből.itt a közlekedési morállal van a baj.90 az 90 ja kinek kinek 90 el megyek letolnak az utról.110 -el a gyorsforgalmin letolnak az útról akkor a városi 50 ről jobb nem is irni. Amit nem lehet figyelmen kivűl hagyni .A jóléti társadalomban ez máskép működik,sokat láttam meghalni az utakon 1968 tól napi részese vagyok és voltam 900 embert tanitottam vezetésre gyakorlatiból. sokkal ma is találkozom..AMI van az rendőri jelenlét hiánya is. a trafipax meg orbános 51 nél már büntesse meg a védából kivett leadott rendszámosokat tőlűk vette át a nagy tömeg a száguldást. Mert amit szabad JUPITRENEK ?? a tőbbi is próbál...
Menczer Tamás: a baloldal hazudik – de ebben semmi új nincsen
igazad is lehetne ha azt irnám, hogy ti olyan etikusan dolgoztok hogy az embereket UNDOR fogja el , a baloldal nem mond igazat, Hány sajtó kiigazitásba volt részetek a valótlan állitásokért?? jaj ? garmadával. ember !!! lehetne önkritikád !!!ja hogy az van csak a szartól bűzlik?
Orbán Viktor éjjel a költségvetési pénzekkel sakkozott – Az Államkincstár kapott mattot
az emberek megtakaritásra szánt pénzéhez hogy mer hozzányúlni 3-4-5 - ujabban 8 évre kössék le ??? és???NEM elléggé koldussá tette az országot a banda meg tapsikol a nép éhezik hát megérne egy 1905-öst akár egy 56-ost is de nem oroszországban lassan ide is elérhetne mert ami itt van az a nép elleni ámokfutó hazárdirozása csak ÉN és senki más ,
Szijjártó Péter nagy bejelentést tett a "teljes őrületbe forduló időjárás" miatt
mert ez a petike ilyet rendelt kinából? szégyeld magad akkugyáros Felcsuton mikor tervezitek ?ja már a jövő héttől 6000 tolmács is elkel a vendégmunkások mellé diszpinty erre nem gondoltál?
A kormány mögött nem ült senki, az anyósülésről vezetett a budapesti autósoktató telefonálás közben – videó
legalább megtudtátok hogy aki tud is és a pedáljaiból is kettő van de kormányból csak egy lehet. Igen csak a kifogás a telefonálás szerintem.De volt ám olyan rafinált kérdés annó 1968 ban Őn hidon halad át hová dobja a csikket csak kidobja vagy a Dunába pöcköli? nos akkortájt tilos volt a jármüben a dohányzás is.
Ámokfutó végzett annak a rendőrnek az édesanyjával, aki elkapta az M2-esen száguldozó sofőrt
akkor kinek lehetett a valoga vége az akinek jogositványa sosem volt TÁN biztositása sem? meg sulyadót sem fizetett .? Pátyolgassátok csak holnapra szaporodik majd a fajtája