A Hungarian Animal Rights Corps (HARC) aktivistái ezúttal a Zamárdi strandon jelentek meg, ahol igen nagy feltűnést keltettek.

Művérben ázó, lefóliázott aktivisták sokkolták a strandolókat ZamárdibanHungarian Animal Rights Corps (HARC)/Facebook

Az állatjogi csoport aktivistái „hústálcákban”, művérrel leöntve hívták fel a figyelmet az állatok kihasználására Zamárdiban – írja a telex.hu a HARC közleménye alapján. Az önkéntesek három bolti hústálcát imitáló fehér dobozban feküdtek, magukat halottnak tettetve, a dobozokon pedig a „humánus tartásból származó, tanyasi” emberhús felirat szerepelt.

A vegán aktivisták arra akarják ezzel felhívni a figyelmet, hogy állatokat ölni tartási körülményektől függetlenül elfogadhatatlan. Az aktivistákat körülvevő táblákon a „nem lehet humánusan gyilkolni” és a „képzeld magad az áldozat helyébe” feliratok szerepeltek.

A HARC a közlemény szerint így akar „görbe tükröt” mutatni a társadalomnak és növelni szeretné az emberek állatokkal szembeni empátiáját azzal, hogy embereket mutatnak be a vágóhidakon megölt állatok helyében.

Forrás: telex.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
vegán barmok, reklamáljatok a Jóistennél ,vagy a természetnél, kinek mi tetszik,...hogy évmilliók óta miért vannak ragadozók , és áldozatok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.