Egyelőre csak az agrárium élvezheti az EU-támogatásokat. A többi nekünk járó EU-forrás lehívása még nem kapott zöld utat. De már elkezdődött a felkészülés a Helyreállítási Alap pályázati kiírásaira. De addig is a Széchenyi Kártya Program Max + alacsony kamatai nagyon jól kihasználhatóak a kkv-k fejlesztési és likviditási gondjainak megoldására.

Emellett sok ismert és még újdonságnak számító információt tudhatnak meg az Észak-Magyarország Régió (BAZ, Heves és Nógrád Vármegyék) kkv-döntéshozói szeptember 21.-én Miskolcon, a PP Konferenciaközpont 22. éves díjmentes roadshowján.

Többek között az állami garanciavállalásról, az Exim Bank hitel- és tőkekonstrukcióinak nagyon előnyös kamatú bő kínálatáról, az IFKA bőséges kkv-kat segítő szolgáltatásairól. A Kormány 8 milliárd forint európai uniós forrás felhasználásával bízta meg az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.-t. Ezt az összeget a kkv-k számára térítésmentes szolgáltatásokra fordítja. Közvetlenül is lehet pályázni az uniós tagállamok vállalkozásainak az uniós finanszírozási programokra. Érdemes élni ezzel a gazdag kínálat adta pénzhez jutási lehetőséggel is.

Pénz, de honnan? 2023. Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak

A Pénz, de honnan? díjmentes roadshow-konferencia most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Pénz, de honnan? 2023.

Aktuális pénzügyi segítségek kkv-knak!

Szeptember 21. Miskolc

Részletes program és regisztráció:

https:// https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/penz-de- honnan-2023-miskolc/

Forrás: PPkonferencia.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Ígéret már van!
A pénz majd később érkezik várhatóan!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
A korruptbolsi brüsszeli efftársi "elkaszálás" meg, addig majd a "körmét reszelgeti"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.