A mesterséges intelligencia (MI), az automatizáció és a digitalizáció nem tűri a hagyományos szervezeti modelleket. Ezt tudnunk kell, amikor a fejlődés mellett döntünk. Mert perceken belül mindenhová be fog gyűrűzni a gépi intelligencia. Ez a témája az idei Szervezetfejlesztési trendek konferenciának. Az erős figyelmeztetés és segítség a kkv-döntéshozóknak szól. Még időben változtatniuk kell a vállalati szervezeten. Még pedig teljesen le kell cserélni a régit. (x)

Olyan vállalati szervezetet kell építeni, vallják a konferencia előadói, amely teljes digitális alapokon áll és MI-kompatibilis. Az új adatvezérelt szervezet legyen befogadó az MI egyre fejlettebb verzióira, azok könnyen, gyorsan beépüljenek és előnyeik azonnal kiaknázhatóak legyenek. Ha nem használjuk ki az MI előnyeit, elveszthetjük piaci versenyképességünket.

Az AI korában már nem lehet a hagyományos szervezeti modellben gondolkodni. Új stratégia és szervezeti kultúra kell. Ember és gép harmonikus együttműködésének meg kell valósulnia. A technológia feladata a produktivitás, a munkatársaké pedig a hozzáadott érték új szintre emelése.

Szervezetfejlesztési trendek – 2024. Teljes csere!

Az új szervezet emellett rugalmas, alkalmazkodó- és változásképes, agilis és stressztűrő kell legyen. Mert a bizonytalan világ még itt marad egy darabig.

A humántranszformáció lesz talán a legnehezebb. A digitális írástudás már nem elég. Ki kell terjeszteni a munkatársak szakértelmét az MI-alkalmazások pontos utasítására és ellenőrzésére.

Lépjük meg, különben elfut mellettünk a világ! – figyelmeztetnek a szakemberek.

A PP Konferenciaközpont – BKIK rendezők az idei szeptember 14.-i Szervezetfejlesztési trendek című konferenciára várják azokat a kkv-döntéshozókat, vállalatvezetőket, akik már rájöttek, hogy mesterséges intelligencia, digitalizálás, adatvezéreltség használata nélkül jelentős versenyhátrányba kerül a cégük. S azt is megtapasztalták már, hogy bármelyik szervezeti részbe emelik be az MI-t, azonnal akadozni kezd a cég működése.

Sok hasznos, új tudást adnak át felkészült szakember előadók a szervezeti transzformáció meglépéséhez.

Részvétel: személyesen Budapesten szeptember 14-én vagy másnaptól videófelvételről 9,5 napon keresztül.

Earlybird díj utolsó napja: augusztus 31.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/szervezetfejlesztes-2024/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.