Tovább pörög a népnemzeties romantika, ezúttal a huszárság visszaállítását jelentette be a honvédelmi miniszter – de hogy ez mi lesz, arról pontos információt még nem adott, csak annyit, hogy azért nem lovon fognak harcolni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Akkor hozzak vissza a hajdukat es a csendoroket is, akik majd jol megbotozzak a jobbagyokat, ha sokat pofaznak a NER urakkal szemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Akkor hozzak vissza a hajdukat es a csendoroket is, akik majd jol megbotozzak a jobbagyokat, ha sokat pofaznak a NER urakkal szemben.
Qqberci
Azért ha már ló nincs, legalább egy lóf@szt kapnak a seggükbe?...
Nessy
@Qqberci: Huszár egyenruhában fognak pózolni? Vagy kapnak elektromos kerékpárt? Operett hadsereg! Mépnemzetí cukormázzal leöntve!
Havanagi
Huszár sem kell,te degenerált.Ki a franc kért fel benneteket,hogy a multat vezessétek vissza az országban?Csak egy elmeháborodott lehetett,akinek a neve g-vel kezdődik és ecivel folytatódik? Putris fax!
Giovanni Alba
@Havanagi: ma, 13:54
A páncélos sereg mellé kell a könnyűlovasság is, a felderítők újra fürkészek lesznek, az előőrsöket pedig "martaléknak" nevezik. Előbb vagy utóbb előbújnak a nemesi bandériumok is, ahogy szépecskén megyünk vissza a dicsőséges (rózsaszín) múltba.
Visszatekintve tiszta sor, a helytartótanács fölcuccol a Várba, főispánok, vármegyék ...
Tegye fel a kezét az, aki meglepődött. A történelem átértékelése folyamatban.
Yoda69
@Giovanni Alba: Fogjuk meg orbant es a sleppet csikosban latni
Kapanyél
Nem, hogy lófasz, ló sincsen! Majd lesz helyette csepel kerékpár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.