A putyini rezsim új tankönyve fasiszta múltú radikálisokról és nyugati operatív műveletekről beszél, amikor megemlíti a magyarokat, pontosabban 1956-ot. Emellett szól a tankönyv a Szovjetunió virágzásáról és arról, hogy emelte fel Putyin Oroszországot.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Talán lenne itt egy kis dolga a külügyérünknek... Ha a kis mocskot nem zavarná, hogy Lavor haverja kitüntette, amit meg akar szolgálni!
A hülyemagyar maffiahívőknek még így is megfelel a Putyin féle Oroszország?
rücsü41
Remélem Szíjgyártó majd berendeli az orosz nagykövetet és elmagyarázza neki ,hogy mi is történt 56-ban!
Béla333
"1956-ban lázadó radikálisok, a fasiszta Magyarország volt katonái fogtak fegyvert, rengeteg gyilkosságot követtek el – a G7 cikke szerint az új állami orosz történelemtanköny így ír az 1956-os forradalomról. "
24.hu/kulfold/2023/08/27/putyin-tortenelem-tortenelemkonyv-magyarorszagrol-fasizmus/

Ez kell az oroszokat istenítő hülyemagyar maffiahívőknek...
Nessy
Sem a "fasiszta Magyarország katonái" nem voltunk korunknál fogva, sem olyan nagyon radikálisok, egyszerűen diákok voltunk. Ott a Bem téren nem igazán gondoltunk forradalomra! Ott a Rádiónál leadott lövés a diákokra, volt a szikra, ami meggyújtotta a forradalom lángját. Hogy 25.-én a Kossuth téren ki lőtt ránk, az ma sem egyértelmű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.