Szerdán bruttó 5 forinttal emelkedik a gázolaj ára, a benzin ára viszont nem változik.

Kis szünet után most tényleg az egekbe drágítják a dízel árát

A gázolaj ára az egek felé közelít. Forrás: Pixabay

Hét közepétől tehát a gázolaj literjéért 651 forintot kell majd fizetni, a 95-ös benzin pedig változatlanul 642 forintba kerül majd a kutakon

– írja a holtankoljak.hu.

Az üzemanyagárak az előző héten nem változtak. A gázolaj augusztus 16-án, a benzin augusztus 18-án drágult utoljára – írja a hvg.

Forrás: Holtankoljak, hvg
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
"Belép" az efftársi "szent piaci ár"!
Macskaszem
@ómió: Ehhez kell ám negatív nulla tehetség, hogy a világ legolcsóbb uráli olajából a környék legdrágább üzemanyagát tudják kihozni. Pedig állítólag azért ragaszkodunk az orosz olajhoz, mert ócccsó. Persze, de csak Orbánnak. Nekünk már orbáni felárral adja tovább ez a mocskos geciputtony.
ómió
@Macskaszem: Arról, ugye, még nem hallottál, hogy az orosz import kőolajnak is egyfajta világpiaci árhoz "igazodása" van!? A képlete nem publikus, bár efftársilag már többször próbálták meghazudni! Más kérdés, hogy a korruptbolsi brüsszeli efftársak diktálta uniós szintű kötelező fogyasztási(?) adóemelést is rá szokták hazudni! Ahogy az "óccsóságát" is! Aminek már azóta vége, hogy Brüsszelből az efftársak mindennek az árát képesek "felszankcionálni"! "Európa örömére"! És ehhez még "orbáni felár" se kell!
namihami
A fideszes ""gazdaságpolitika"" nagyon jól felismeri és felismerte azt a tényt, hogy az igazi biznisz az inkább a gázolajban van! Mert (bár nem jellemző), de ha nagyon drága, akkor a kisember még képes és a végén leteszi az autót és, ha kell, tömegközlekedik (ha felfér rá)! Viszont a dizel?!?! Az az igazi üzlet, hiszen a gazdaság minden szektorában végrehajtott szállítás(!!!) ezzel történik! És ez mindenre ráteszi az árát és ezzel együtt a 27%-os ÁFA-t is!
És az igazán nagy pénz éppen ebben van! MOL pénz a haveroknak és adó nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.