milyen az már amikor a lakót teszik ki ok nélkül az otthonából , mert a beruházó ellen felszámolási eljárás indult, és ehhez a bíróság is asszisztál . Képzelje el, hogy vesz egy klassz óriásképernyős televíziót 500 ezer forintért, de mivel ennyi pénze egy összegben nincs, hitelre vásárol! Már kifizetett 3-4 hónap törlesztést, amikor egyszer csak felszólítást küld az áruház, sajnos, felment a készülék ára 400 ezer forinttal a boltban, ezért visszamenőleg tessék kicsengetni az összeget vagy tessék visszaadni a tévét, és akkor az eddig befizetett pénz, az huss, nincs.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Itt ebben az országban már mindent meg lehet tenni a köznéppel mert még a kormány is a hatalommal való visszaéléseket támogatja!
SÍva
@KisTehen: Ki kormányoz közel tizenkét éve kézivezérléssel?
namihami
@KisTehen: 10.56: Nem EZÉRT hibás, hanem azért a tényért, hogy mióta ők hozzák a törvényeket, azóta a törvényeknek nincs hatalma! Nincs, mert ha éppen az vagy úgy kellett nekik, akkor 24 óra alatt írták át a haverokra nézve hátrányos törvényeiket!
Ha én vettem tavaly egy kiló kenyeret és megettem, akkor holnap becsengethet a pék, hogy mindennek felment közben az ára és adjak még 500 forintot! Röhejesnek hangzik, de a lényeg ugyanaz! Milyen bíróság az, amelyik egy ilyen perben ÍGY tudja forgatni a paragrafust?!?!
DE, főként, milyen paragrafus az?!?! És a fideszes törvénykezésnek itt a hátulütője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.