Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze négy kemoterápián már túl van a hat kiírt kezelésből – írta meg a Bors.

Reviczky Gábor: „Legalább lett volna valaki, aki őszinte”

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A színész őszintén mesélt a rákkal folytatott küzdelméről és a betegséggel járó megpróbáltatásokról. A diagnózis óta már többször is mesélt betegségéről és azzal folytatott harcáról, amiben bizony voltak hullámvölgyek. Az ország kedvence elmondta, hogy áll most a harccal.

Reviczky Gábor elmondta, hogy az orvosok véleménye szerint az egyik daganat már több mint 10 éve jelen lehetett a testében. A művésznek 6 kemoterápiát írt elő az orvos, ebből négyet már sikeresen végigcsinált. Az első négy kezelés során viszonylag jól viselte a mellékhatásokat, azonban most már elismerte, hogy a kezelési folyamat rendkívül nehéz és megterhelő volt.

Azt is elmondta, hogy talán jobb lett volna, ha korábban valaki őszintén elmondja neki, hogy nem fest jól:

Legalább lett volna valaki, aki őszinte. Aki a képembe mondja, hogy hát, te Revi, bizony rosszul nézel ki. Hogy a lélek is hálni jár beléd. Olyan, akivel őszintén meg tudtam volna beszélni a valós egészségi állapotomat, vagy az ebből adódó kilátásaimat! Tudod, milyen rossz folyton mellébeszélni, hazudozni? Rákos voltam, vagyok, nem elmebeteg.

Reviczky Gábor beszámolt arról is, hogy a betegsége kiderülése óta sokan keresték meg segítő szándékkal és tanácsokkal. Mindvégig arra törekedett, hogy a közönségét szórakoztassa és nevettessen, ennek ellenére a rákhoz kapcsolódó küzdelmét sem titkolta el a nyilvánosság elől.

„Hogy valami jót adjak a közönségnek, hogy könnyebbé tegyem az életüket. Hogy szeretetet adjak. Igazából most, a betegségem alatt érzem, hogy ez sikerült is. Hogy mennyire szeretnek, aggódnak értem az emberek. Korábban biztosan nem hittem volna, hogy létezik ilyen fokú szeretet. Azt mondom, már ezért is megérte ezen a hőfokon végigcsinálni”

- mondta Reviczky.

Forrás: Bors

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Hülye fackalap! Ő utasította el a kemót amikor kiderült a prosztatarákja. Mégis mit kellett volna csinálni valakinek? Most meg mindenki más a hibás! Menjen az anyjába!
jáger laszló
Reviczky űr
1idősek vagyunk
Ki fog +halni előbb
Én vagy Ön!!??
Én még nem szándékozom!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
mivel orbán híve, cseppet sem sajnálom, ráadásul még hülye is...lásd levarosbukta hozzászólását...
balos
@levarosbukta: Ez olyan sötét!Nem tudja,hogy olyan szekérre ült fel,amit a hazugsággal hajtanak!Oda őszinteség nem fér fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.