„Pressman tartotta nekik a gyertyát” – írja a Fidesz-közlemény a találkozóról.

Dobrev Klára egy amerikai képviselővel találkozott, ezen teljesen kiakadt a Fidesz

Kép: Dobrev Klára / Facebook

Gyurcsányék háborúpártiak, ma egyeztek meg egy háborút támogató amerikai képviselővel, Pressman tartotta nekik a gyertyát

– idézi az MTI a Fidesz csütörtöki közleményét. Amiről szó van, hogy Dobrev Klára – mint közösségi oldalán írja – Jason Crow amerikai demokrata kongresszusi képviselővel és David Pressmannal, az Egyesült Államok nagykövetével találkozott annak apropóján, hogy Crow éppen Magyarországon jár. A DK „árnyék-miniszterelnöke” így foglalta össze a történteket:

Amerikának tudnia kell, hogy a magyarok számára fontosak a transzatlanti kapcsolatok, és az Árnyékkormány nem rombolja, hanem építi a szövetségeket. Ez szolgálja ugyanis a magyar emberek érdekét.

A Fidesz szerint a találkozó viszont arról szólt, hogy „hogyan tudnák minél hamarabb belesodorni Magyarországot az orosz-ukrán háborúba”, hogyan lehetne Magyarország is részese a hatalmas fegyverszállításoknak, és hogy „Gyurcsányék továbbra is szavazzanak meg minden olyan szankciót, amely hátrányosan érinti a magyar gazdaságot, és így a magyar emberek életét”.

Crowról pedig azt írták, „az egyik leghangosabb háborúpárti amerikai demokrata politikus”, és egyben a Donald Trump volt elnök ellen „koholt vádaskodások vezére”.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: Bizony durva dolgok ezek.
Érdekes, hogy a kormányban megbújó besúgók és besúgók gyerekei nem hoznak lázba ennyire. Sőt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ki volt ott a fidesz részéről, mint vendég, hogy ilyen jól tudják miről volt szó? Vagy egyszerűen megint hazudnak egy orbitálisat!
kereső
@KisTehen: Hála nektek, meg annak akit elütött az MZP villamos. Itt dicsekedtél vele B+, hogy ti szerveztétek a 200 ezer csillag szemű ifjút a választás második fordulójára. Most idejössz ezzel az ótvaros szöveggel- mert , ha úgy +bukott+ volna, hogy 300+ezer szavazattal kap ki,na dé még a +200 ezer sem sikerült.
Dobrev Klára: 283 677 szavazat (43,29%)
Márki-Zay Péter: 371 560 szavazatot (56,71%) kapott.

-ez ippeg , durván 84 ezer szavazat. Ha, leveszem azt , amivel dicsekedtél- akkor hogyan is áll a helyzet?
Arról nem is beszélve, hogy micsoda egy aljas húzás volt az állampárttól , utána meg a hazugság dömping orbántól a kampányban.
Nem tagadtátok meg magatokat- az erkölcsi mértéketek valahol a végtelenbe találkozik a tisztességgel.
Nessy
@sgl: Ismered a mondást, "Önmagából indul ki"! Ergo, ha a fidesz saját magából indul ki, akkor biztos, hogy Gyurcsány hazudik! Nekik ennek az ellenkezője ismeretlen fogalom!
jáger laszló
A fidexnek már az is fáj,hogy az amcsikkal tárgyal a DK!!??
Az amcsik mellőzik a fidext úgy látszik!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
@Maccska: Meg orbán apósa , apja anyja , meg sok mostani fidesz tagok és felmenőjük , őket se hagyjad ki ! Ja és orbán nem magyar hanem cigány indiai vér csörög az ereitekbe , nem magyar !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.