A virológus elárulta, mire lehet számítani az új koronavírusnál.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
csak merkelit, rusnyait, szlavikot meg novákhunort támadja meg a virus.
ja, és nyunyócilit, kemenesit meg a boldogkavicsot.
Pálinkás Pál
" ugyanis nagyjából annyira képes megbetegíteni az embert, mint egy enyhébb influenza. " jéééééé azt most mitől mutálódik enyhévé...?? majd én elmondom,mert mindegyik ilyen volt, csak tesztelték a birkákat,mennyire lehet terelni őket...hazánkban kb 6 millió marha bedőlt nekik, de az a párszázezer,aki negyedszerre is oltatta magát ,az menthetetlen!!!
Rockxy
idézet!

"A nevem professzor Dr. Johannes Menser. Tagja vagyok a Medical Association nemzetközi kutatócsoportjának, a Nemzetközi Szabad Orvosok csoportjának és a Viribus Klinika gyakorló orvosa vagyok. Speciális területem az immunológia, a sejtbiológia.

Több, mint 30 éve kezelek betegeket, és már több, mint 20 éve kutatással foglalkozom. Manapság már alig létezik szabad kutatás. Különböző érdekcsoportok diktálnak, bizonyos eredményeket elvárva. Ennek már természetesen semmi köze nincs a korrekt kutatáshoz.

Először is tisztázzuk, mi az a vírus, illetve, hogy mi nem az?
Mert nagyon különböznek a vélemények.
Ezt Luis Pasteur találta ki, aki annak idején feltételezte, hogy van egy kórokozó, amelynek kimutatása azonban a fejletlen mikroszkopikus technika miatt nem volt lehetséges.
Ezért elnevezte ezt a kórokozót méregnek (latinul: virus), és ez a mai napig pontosan így is maradt.
Ezt az állítólagos vírust a mai napig nem találták még meg. Senki nem volt képes izolálni és felmutatni egy fertőző vírust."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.