Nehéz időszakon megy át Tóth Gabi, akinek Krausz Gáborral való szakítását egy ország figyelte körmét rágva.

Nincs elég baja Tóth Gabinak, még Hadházy Ákos is szénné égette

A NER-díva legutóbb azzal került be a híradásokba, hogy sírva fakadt a koncertjén. Ha ez nem lenne elég, még Hadházy Ákos is rúgott egyet Gabiba.

A független képviselő Spotify hallgatottsági adatokkal jelentkezett a Facebookon. Bejegyzésében rámutat, a számok azt mutatják, hogy Tóth Gabit azon a platformon alig hallgatja valaki.

Hadházyval "egy honfitársunk" osztotta meg a hallgatottsági adatokat, amelyek szerint Tóth Gabi népszerűsége a Sógorok és Bunyós Pityu közé esik. Nagyjából Laci Betyárral van pariban (18 ezer hallgató/hó), Győzikétől messze lemaradva.

“Többen hallgatják a Sógorokat mint a nemzet fideszes csalogányát havonta! Győzike meg majdnem duplán hallgatottabb mint a művésznő, akit szorosan követ a Jó Laci Betyár és Bunyós Pityu is. Úgy látszik a Spotify-on nem lehet (még!!!!) hallgatóságot venni. Vagy baloldali cselszövés van a háttérben, Soros és a Nyugat segítségével?”

- idézte informátorát Hadházy Ákos.

Azt már ő maga tette hozzá, hogy a Fidesz tudja, hogy nem ez a helyzet. Ezért hívták inkább Győzikét a szellemi holdudvar Tranzit nevű szellemi táplálékosztására – vélekedett Hadházy.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
nem csak"táncosokkal farkaló" hanem a NER-el is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
@Maccska: Hadházy semmi mást nem tett csak ismertette ennek a némerbnek a hivatalos hallgatotsági adatait, amibő ügye az látszik, hogy a másod osztályú mulatos förmedvényekkel van egy kategóriába. De ügye ti támogatjátok a "művésznőt" megszavaznátok neki akár a Kossuth-díjat is, a nemzeti ünnepen előtérbe toljátok (kenyér szegés) nincs hitelesebb művészetek? A ti szavazó táborotokat ez a kúltúra vonza tóth gabi, győzike ez azért sokat elárul rólatok és a szellemi szintetekről.
Yeromos
@Maccska:Megnéztem az utóbbi napok mely portálok foglakoztak a legtöbbet szeretett művésznőddel, origó, index, blik 24. hu stb ez lenne a liberálfasiszta sajtó?
Clavigo
@Shikari: Már csak te hiányoztál a helyi keresztényszájszagú,nemzethy kretének közül,,anyád majma..
terlasz
Hadházynak muszáj minden szarba beleütnie az orrát?
jáger laszló
Minek a havi bajt közhíré tenni!!??
Kit érdekel!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.