Az Országos Kórházi Főigazgatóság vasárnap közleményt adott ki az ügyről – írta meg a 24.hu.

A Péterfy Sándor utcai kórházban két "méltatlan körülmények között tárolt" holttestet találtak

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László 

A 24.hu szerint, a közleményben elmondják, hogy a kórház megbízott vezetője csütörtökön megszüntette a kórház boncmesterének és boncsegédjének munkaviszonyát.

Az intézkedés oka az volt, hogy a kórházban történt munkakörök átadás-átvétele során két olyan holttestet találtak, amelyeket méltatlan körülmények között tároltak, de nem voltak nyilvántartva a halottak könyvekben.

Dr. Kökény Zoltán, a kórház megbízott vezetője az eset kapcsán azonnal belső vizsgálatot rendelt el, és a rendőrségen is bejelentést tett az ügyről. A közlemény hangsúlyozza, hogy az ügy teljes körű tisztázása érdekében folyamatban van a szakmai vizsgálat.

A Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és az Országos Kórházi Főigazgatóság jelenleg nem közöl több információt az ügyről, és az eset további részleteiről még nincsenek hivatalos információk. Az eset azonban nyilvánvalóan felkavarta az egészségügyi intézményt, és további intézkedésekre lehet számítani az ügy tisztázása érdekében.

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez most véletlenül kiderült. Mi lehet itt országos szinten és minden szinten?
jáger laszló
És az mit jelent ,hogy méltatlan körülmény!!??
Gatya nélkül és nem a hűtőben!!
Nem is a tepsiben!!???
Csak érdeklődve kérdezem!!!??
barátilag
J.L.
percsi
"intézmény patológiáján két, a halottak nyilvántartására szolgáló könyvben nem jegyzett, méltatlan körülmények között tárolt holttestet találtak."
Azt sem tudják, hogy kik a halottak, hogyan kerültek a kukába, zsákba, asztal alá, stb.! Még az is meglehet, hogy gyilkosság áldozatai!

Abban sem lehetünk biztosak, hogy a saját halottunkat temetjük el :(

Borzalom, ami ebben az országban van! A kinevezett vezetők milliós fizetésükről nem feledkeznek meg, arról viszont igen, hogy mi lenne a feladatuk.
Felelőtlen senkiházikat raktak minden állami intézmény élére, amikor baj van, másra mutogatnak és azzal el van intézve az ügy.
Brüsszel, Soros, Gyurcsány, vagy egy balek, aki elviszi a balhét.
Az igazi felelősök vígan urizálnak!
Semmi nem működik úgy, ahogy kellene!
Amilyen a mester olyan a tanítványa!
percsi
@sgl:Szerinted mit kellene tennie az ellenzéki pártoknak? Tüntetni? Uszítani az embereket egymás ellen, rombolásra, mint vitya tette 2006-ban?
Nem érdemes a csótányok játékába beszállni, mert tisztességtelen játékot játszanak. Brüsszel és Soros sem áll be a játékba. És a többi ország sem vevő rá.
Az ellenzéki banda bármit mond-kérdez, semmit nem ér, elfogadható választ nem kapnak rá, röhögve egy hazugságot odaröfögnek. Megtehetik, mert a több millió elégedetlen ember nem emeli fel a fenekét.
Az ügyészség, bíróság, rendőrség nem független, vitya kottájából játszanak!
Több feljelentést is tettek már, a bíróság bejáratáig sem jutott el, mert a "független" illetékesek leseperték az asztalról.
És nyíltan közlik a fid. mocskos dolgait is.
Ebben az országban -egy- párt kezében van minden, a pénz is, amiből tudják nyomatni a sötét-butító szöveget, eltudják tusolni a tetteiket. Az ellenzéki pártok magukra maradtak, csak a szavazóikkal együtt tudnának érvényesülni. Én így látom, nekem ez a véleményem.
Én bízom abban, hogy a háttérben az ellenzék készül valamire, ha nem, akkor ez az ország elveszett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.