Fejenként tízezer forintos egészségügyi hozzájárulás bevezetése, a 13. havi juttatások eltörlése, a minimálbér adómentességének megszüntetése, mintegy ötven felsőoktatási intézmény bezárása – ezek Bokros Lajos reformjavaslatai. Mivel az MDF által immáron kormányfőnek is ajánlott közgazdász ötletei mögé nem kerekíthető parlamenti többség, Bokros aligha lesz miniszterelnök. Az viszont már most biztosnak tűnik, hogy a demokrata fórum frakciója megszűnésével fizet az egykori pénzügyminiszter támogatásáért. Akinek elképzelései alig rímelnek a fórum korábbi terveire.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@antonka: Függetlenül ki miatt, de nagy marhaság volt a "sokaktól keveset" megszüntetni!
Más: ha akkor nehéz volt sokaknak akár a heti egyszeri 300 Ft, honnan szedik most a havi 10000-ret?
kir
@kiwi: Egyetértenék, ha nem lenne nyílt titok, hogy a minimálbéres (ön)foglalkoztatás nem az adóelkerülés fő gyűjtőhelye lenne. A korrupció pedig, ahogy mondod, továbbra is vérlázító mértében folyik.
ugyeugye
@gondolkodo: sztem sántít a gondolatmeneted. már ami az eü beruházás és az én kapcsolatom között van. Ilyen alapon senki nem építene magánkórházat, csak ha összedobná a nemzet a téglajegyeket.
De mindegy. :)
gondolkodo
@ugyeugye: A magánkórház is előre beruházás. A gyógyítás árát csak azután kapja meg, miután megépítette, berendezte és gyógyított.
Lehet, nem jól írtam le gondolataimat.
nanena
@gondolkodo: Szerinted csak te gondolkozol. Páran azért még foglaltoskodunk ezzel. Szerintem az én példám jó. De ahogy gondolod. Ez az amikor valaki kigondol egy elméletet és a tényeket ehhez keresi igazolásnak. Én fordítva gondolkozom. Tényekből állítok fel elméletet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.