Joób Márton szegedi képviselő egykor az MSZP színeiben politizált, ma már függetlenként indulna újra 2024-ben az önkormányzati választásokon.

Újraindulhat szegeden a képviselő, akit 270 milliós csalással vádolnakTV2

A 271 millió forintos csalással vádolt Joób Márton szegedi képviselő kisebb fesztivált rendezett a hétvégén a választókörzetében – tudta meg a telex.hu. A lap arra is rámutatott, hogy az egész rendezvény apropója az lehet, hogy a politikus gondolkodik újraindulásán a 2024-es önkormányzati választásokon.

Terveiről szeptemberben fog beszélni, és ha ismét ringbe száll egy szegedi közgyűlési képviselői helyért, azt biztosan függetlenként teszi majd

– osztotta meg a lappal.

Az egykoron az MSZP színeiben, ma már függetlenként politizáló Joób Márton Újszeged egyik kertvárosi részét képviseli a szegedi közgyűlésben. A politikus a hétvégén „Újszegedi Vidám Napok” néven szervezett vurstlit választókörzetében. Ez szerinte nem kampányrendezvény volt, válaszolta kérdésünkre, mivel tavaly is csinált ilyet, amikor nem közeledett egy választás sem.

Joób bírósági tárgyalása októberben folytatódik. A vád szerint ő és köre egy négy megyében működő bűnszervezetet hoztak létre, így próbálva piacon tartani a képviselő szórólapterjesztéssel és műsorújság kiadásával foglalkozó cégét, és eközben 271 millió forintos vagyoni hátrányt okozhattak a költségvetésnek.

Forrás: telex.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az ilyeneket nem kellene örökre eltiltani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@namihami: Szóval, te se ismerted fel a saját efftársadat, amint sziput kotorgatva "önbevallást tett"!? Évi 100 milla, mint az "efftársiasság alsó határa"! Laki efftársadról van szó! A szervezett bolsi lopkodásotokat meg ne keverd a "sajtópereitekkel"!
ómió
@Aki Én: Te ott tartasz, bolsiék fajkreténje, mint a többi efftársad, hogy a "fideszes tolvajlásokat" csak meghazudni vagy képes!? Hát, ez tőled még ott az elmeosztályon is kevés!
Aki Én
@ómió: ...meg tudsz nevettetni, suttyó bolsi csicska :)
ómió
@Aki Én: Suttyó bolsi csicskát láttál a tükörben, bolsiék fajkreténje!? És már régóta nem ismersz magadra!? A donor kutyaagyad megint "bekakukkolt"!?
NKF
Megmondta valamelyik komcsi annak idején,minimum 100 millát kell "összehozni"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.